Kender du det, at:

Når du vil ændre den måde, du altid har gjort tingene på, kræver det, at du bliver opmærksom på, hvordan du ubevidst stræber efter at få opfyldt uhensigtsmæssige reaktioner for at vågne op til en ny bevidsthed og tager sunde beslutninger.

På workshoppen giver jeg dig rationel indsigt i hjernen, så du bevidst kan arbejde med, hvordan du kommer ind under huden på redskaber, som gør dig i stand til at stoppe op, for at kommunikere og lytte på et helt nyt og højere niveau, end du hidtil har gjort.

Workshoppen er for dig, som er:

Leder, teamleder, mellemleder, afdelingschef, projektleder eller leder i din egen virksomhed. Du leder mange eller få medarbejdere. Du kan lide at være leder og trives godt i rollen, men nogen gange er det som, at I taler forbi hinanden, at I bruger unødig tid på misforståelser og at aftaler ikke bliver holdt til stor irritation for alle og ikke mindst dig selv.

Du lærer, at:

Du får:

Det starter med dig og dit engagement og derfor er du inviteret til at deltage aktivt i workshoppen.

Forvent en knivskarp, underholdende og indsigtsfuld underviser med direkte og klare holdninger.

Bliv kontaktet

  MINE KUNDER SIGER

  Lyder det interessant?

  Kom i gang med din personlige udvikling!

  Kontakt mig i dag, og få hjælp til at komme videre. 

  Jeg er meget aktiv på LinkedIn. Her følger jeg med og deltager i forskellige debatter, kommenterer, laver egne opslag og artikler. Du er velkommen til at linke med mig, være en del af mit LinkedIn netværk og opleve endnu flere af mine personlige referencer.

  Følg mig på Linkedin: