”I’ve learned that people will forget what you said, people will forget what you did, but people will never forget how you made them feel”.

-Maya Angelou

Mine mentor coaching forløb tager udgangspunkt i, at vi alle er forskellige og derfor er intet forløb tilpasset en speciel skabelon, men tilpasset til dig og den situation du står i.

Mine coachingforløb er en transformerende proces, som giver dig indsigter, så du bliver bevidst om hvor og hvordan du KAN og VIL navigere. Derfor slutter jeg af med dit skriftlige livskompas med alle de indsigter, du har været igennem. Det betyder, at når du kommer ude af kurs, og det gør du nok, har du dit livskompas, som får dig tilbage på rette kurs igen.

Bliv kontaktet

  Et af mine arbejdsredskaber er Talenttesten TT38, som du kan vælge at tage inden vi starter forløbet op.

  Med udgangspunkt i dit mål guider jeg dig ind en proces, som handler om, hvorfor du ikke allerede er i mål eller godt på vej, når du ved, at det er det, du VIL. Her stiller jeg skarpt på forhindringer og gamle uhensigtsmæssige mønstre. Jeg laver som oftest en værdiafklaring. Det er en spændende proces, fordi det går op for dig, hvor lidt du lever i overensstemmelse med dine værdier. Samtidig er det nok det vigtigste redskab i at skabe bevidsthed, autencitet og lederskab.

  I min spørgeteknik er min hensigt at få dig til at gå fra en ubevidst til en bevidst tilstand, så du får balance mellem dine tre centre: 

  ❤️ Hjerte = er din fortid og dit meningsfulde pejlemærke 

  🏃‍♂️Krop = er din nutid og her du handler lige nu og her

  🧠 Hoved = er din fremtid og her du tænker og planlægger

  Alt for mange har lukket ned og har derfor ikke adgang til alle tre centrer. Du lever derfor i ubalance. 

  Du bliver bevidst om hvor langt du kommer med din måde at være på og hvordan du sætter din egen tilstand op i forskellige situationer. Du bliver i stand i at gå fra overlevelsesstrategier til strategier, hvor du lever, så livet føles let. Ting som du før skulle arbejde hårdt for, kommer pludselig let. Det er forløsende og sætter dig fri med stort overskud og ny energi til at betragte verden og dig selv på en ny måde.

  Et coachingforløb strækker sig som regel over 12 timer, hvor hver session er 1,5 time. Du kan også få brug for 15 min. eller 30 min. hvilket vi passer ind. Derudover er du velkommen til at kontakte mig i forløbet, når du har brug for det. 

  Sessioner kan foregå ved fysisk møde, virtuelt på Teams, Zoom, FaceTime eller på telefon.

  Starter vi forløbet med, at du tager Talenttetsen TT38 kan vi evt. korte antal sessioner i forløbet.

  MINE KUNDER SIGER

  Lyder det interessant?

  Kom i gang med din personlige udvikling!

  Kontakt mig i dag, og få hjælp til at komme videre. 

  Jeg er meget aktiv på LinkedIn. Her følger jeg med og deltager i forskellige debatter, kommenterer, laver egne opslag og artikler. Du er velkommen til at linke med mig, være en del af mit LinkedIn netværk og opleve endnu flere af mine personlige referencer.

  Følg mig på Linkedin: