MØD LENE OG AYSE

Vores vision er at skabe stærke fællesskaber, hvor folk passer på hinanden.
Vi står for, at alle har ret til en god arbejdsplads.

Vi har løst opgaver for

DSB, Frederiksberg Forsyning, Roche, Dansk IT, Haldor Topsøe, Scandic, Sprog og Kommunikation, Kforum, GN ReSound, Hareskovens Lilleskole, Milestone Systems, Landis-Gyr, IDA Proces, Cadesign form, Olsen Metaltrykkeri, Telmore, Baker Tilly, Zoologisk have, Dronninggårdsskolen, AS3 m.m.

LENE FISCHERMANN

Uddannet i henhold til ICF (International Coach Federation) som certificeret NLP Practioner Master og certificeret Mindjuice Master coach i teamcoaching, kraftfuld kommunikation og i Enneagrammet, uddannet konfliktcoach og mægler samt Mindfulness Practitioner.

Med mange års ledelseserfaring indenfor B2B salg, marketing, kommunikation og PR er Lene efterspurgt i erhvervslivet af ledere, som ønsker coaching og sparring i såvel lederskab som i forretningsudvikling. Lene er oprindelig uddannet Eksporttekniker.

Kunderne vurderer Lene som en givende og inspirerende coach og underviser, som faciliterer med opmærksomhed på at få alle med, og er god til at fange energien. Hun er samtidig god til at udfordre og få deltagerne til at åbne op og deltage.

Lene lægger vægt på at transformere individer og teams, for derigennem at implementere vedvarende forandringer. Det gør hun gennem øvelser og træning, som deltagerne kan tage med hjem i deres dagligdag.

Hvorfor er der et 8-tal i logoet?
Det kan du læse her

AYSE TURAN

Uddannet cand.merc.HRM fra CBS og ICF certificeret Mindjuice Master coach i teamcoaching, kraftfuld kommunikation og i Enneagrammet med stor erfaring fra den private såvel som den offentlige sektor, indenfor HR, beskæftigelse, projekter, team‐ og ledelsesudvikling.

Ayse spænder bredt som coach, facilitator og foredragsholder. Hun har med stor success været tilknyttet virksomheder over en længere periode, hvor hun på sin egen stille og rolige facon implementerer nye tiltag og strukturer – og indgår som en naturlig og integreret del af virksomheden.

Kunderne vurderer Ayse som en åben, energisk og vedholdende coach og formidler. Hun formår at trække det skjulte potentiale ud af mennesker, så de kan arbejde mere effektivt med sig selv og andre – både som ledere og medarbejdere.

Ayse evner at udfylde det menneskelige vakuum, som kunderne ikke selv havde set som en vigtig forretningsparameter.

ARBEJDSPLADSER I SÆRKLASSE

Tuning8 People er en virksomhed, som er sat på jorden for at skabe arbejdspladser, hvor folk glæder sig til at komme på arbejde hver dag.

Vi har redskaberne og passionen til at skabe arbejdspladser med stærke teams, som kan se mening i at gå på arbejdet og som sammen skaber ekstraordinære resultater. Det handler om at skabe resultater gennem mennesker, som er involveret i deres egen hverdag.

Vi laver teamudviklingsforløb, coacher, holder åbne og lukkede workshops og foredrag. Vi inspirerer mennesker til at indgå i stærke fællesskaber fremfor at klare alting selv. Vi har selv været der, hvor mennesker blev et middel til at nå egne resultater.

Drivkraften er ustoppelig mens empatien lukker ned. Det er ensomt og opslidende. Vi er flokdyr og ønsker alle at høre til. I jagten på anerkendelse risikerer vi at udstøde os selv på trods af et brændende ønske om at høre til.

SAMARBEJDSPARTNERE

Ved større opgaver trækker vi på dygtige kompetencer i vores store netværk.