TEAMCOACHING

 • Teamleder Hareskovens Lilleskole, Charlotte Selvig

  ”I vores team har vi mærket, hvordan Lene brænder for arbejdet med de stærke fællesskaber. Hun har med stort hjerte guidet os igennem processen. Hun har været givende og inspirerende. Forløbet har blotlagt det potentiale som sammensætningen i teamet indeholder. I arbejdet med at formulere en fælles vision, strategi og mission for vores nyoprettede overbygning, har hun opløftet og rustet os til at fortsætte udviklingen og implementeringen af nye idéer i tråd med skolens tradition. Alle deltagere har fået stof til eftertanke og mange redskaber til at vurdere og opgradere både teamsamarbejdet og praksis.”

 • General Manager Haldor Topsøe, Michael Dennis Knudsen

  "Efter at have gennemført et teamcoaching forløb med Lene er min salgsgruppe blevet rystet godt igennem og har fået etableret en fælles ramme for samarbejde, mission og vision. Refleksionerne og resultatet af teamcoaching’en har givet os en enestående mulighed for at stoppe op og få etableret grundlaget for øget performance både i forhold til kunder og interne kontaktflader. Jeg har i processen oplevet Lene som en både behagelig og inspirerende coach.”

 • Direktør Olsen Metaltrykkeri, Stig Nalbandian

  "Mit ledelsesteam og jeg fik virkelig åbnet øjnene op for gruppedynamikken og de udfordringer heri. Vi har altid været gode til at investere i ny teknologi og nye maskiner - men selve organisationen og medarbejderne bag det, havde vi mere eller mindre glemt. Ligeledes fik jeg igennem ledelsescoaching indsigter i min egen ledelsesstil og samtidig fik jeg styrkende værktøjer i, hvordan jeg er som leder og hvorfor jeg gør, som jeg gør."

 • Mand (42 år) leder, to måneder efter afsluttet forløb

  "Stemningen i teamet er virkelig god, og vi arbejder mere sammen end før, så noget er sket;) Jeg ser det specielt på de daglige morgenmøder, hvor folk ikke længere ser på mig, når de fortæller, hvad de har gang i, men kigger på hinanden og har fokus på at hjælpe hinanden. Det er super fedt at opleve:)"

COACHING

 • Mand (37 år) afdelingschef i København

  “Lene lærte mig lynhurtigt, at se mig selv med nye øjne. Gennem hendes udfordrende spørgsmål ramte hun på kort tid plet. Coachen har uden tvivl været med til at udvikle mig til en anderledes person og leder eller hun har med andre ord fundet den person frem som jeg I mange år gik og gemte bag en façade. Coachens facon er dejlig afslappende og jeg følte mig straks hjemme og tilpas i hendes selskab.”

 • Lars Ljungqvist

  ”Jeg søger job, er IT-mand, underviser og freelance forfatter til lærebøger. Jeg søger job, og Lene har hjulpet mig med at få mit CV "vendt på hovedet", så det nu fremstår mere brugervenligt. Det har medført, at jeg i modsætning til før kommer til samtaler.

  Jeg anbefaler Lene, ikke kun for hendes evne til at give cv og ansøgninger en klar retning, men også for den energi, hun kommer med. Jobsøgning kan være tungt, men Lene har en smittende energi og er samtidig meget vidende omkring rekrutteringsprocesser og om, hvordan man som jobsøger for solgt sig selv bedst.hos mig.”

 • Charley Sofia Jørn

  “Lene er en kompetent, loyal og indsigtsfuld sparringspartner, som med dygtige metoder og stærk intuition gennemfører coachingsessioner professionelt, dueligt og med stor indlevelsesevne.”

 • Jannie Andersen

  "Den måde som du har lyttet og talt til mig på, har skabt en respekt omkring din måde at coache på, og samtidig har dine ord, sat sig fast hos mig.”

 • Tonny Klittegaard

  ”Lene forstod at vende og dreje tingene så tilpas mange gange, at de forhindringer jeg selv havde opfundet forsvandt lige så stille som dug for solen.”

 • Gitte Wohlmuth

  ”Lene er nærværende og samtidig udfordrende. Hun har et positivt inspirerende livssyn. Hun er altid god til at fornemme situationen og stille de rigtige spørgsmål, så jeg altid afslutter en session med glæde, klarsyn og gå-på-mod. Søger du en coach, så tag kontakt til Lene.”

 • Linda Victoria Skovsende

  ”Lene har coachet mig til at se styrken i at turde sige ”jeg” uden at føle mig egoistisk. Nu har jeg lært at overføre den ”Push Power” jeg bruger på vegne af teams til også mine egne projekter. Tak Lene!.”

 • Klaus Jørgensen

  “Da jeg selv kan være noget tilbageholdende og stille, havde jeg en lille tvivl, om jeg ville blive løbet over ende af Lenes energi, men dén tvivl blev gjort fuldstændig til skamme.”

 • Christina Fürsterling

  "Jeg har været igennem et coaching forløb hos Lene. Hun arbejder meget struktureret, er god til at lytte og spørger ind til de emner, hvor jeg kommer ud af min komfortzone. Hun hjalp mig med at få struktureret nogle tunge arbejdsopgaver, og tænke worse case scenario... Jeg fik meget ud af at arbejde sammen med Lene, både personligt samt arbejdsmæssigt."

 • Henrik Kenneth Nielsen

  ”Efter en enkelt coaching-session af små 2 timers varighed fik jeg skabt klarhed over, hvordan jeg kunne vende de daglige udfordringer i en matrix organisation til min egen fordel. Med sin særdeles veludviklede indlevelsesevne og analytiske tilgang, coachede hun mig således, at det lynhurtigt stod krystalklart, hvor mit fokus skal være, og hvilke forandringer der var nødvendige. Lene er hurtig til at ”processe” den information, man overbringer til hende på baggrund af mange års erfaring fra erhvervslivet, hvilket gør hendes coaching meget konkret og løsningsorienteret.”

 • Maya Schrøder

  “Jeg har haft fornøjelsen af at blive coachet af Lene, som gennem sin meget direkte og empatiske tilgang, fik mig til at slappe af og lytte. Lene tager udgangspunkt i meget konkrete problemstillinger og får en til at kigge på dem udefra og ikke mindst, med et formuleret formål for øje. Det har været en stor fornøjelse. Jeg kan varmt anbeale Lenes måde at arbejde på.”

 • Mand (37 år) afdelingschef i København

  “Lene lærte mig lynhurtigt, at se mig selv med nye øjne. Gennem hendes udfordrende spørgsmål ramte hun på kort tid plet. Coachen har uden tvivl været med til at udvikle mig til en anderledes person og leder eller hun har med andre ord fundet den person frem som jeg I mange år gik og gemte bag en façade. Coachens facon er dejlig afslappende og jeg følte mig straks hjemme og tilpas i hendes selskab.”

FOREDRAG

 • Christian Max Jansen

  "Jeg var til foredraget - "Slip Drømmene Fri", som Lene Fischermann holdte. Mit udbytte er en bedre forståelse for, hvordan man kan give slip på planlægning og ens kritiske side, får at få ens drøm ud i verden. 
  Lene Fischermann er en levende foredragsholder, der er god til at supplere med eksempler. Det virkede godt sammen med den powerpoint præsentation hun brugte." 

 • Henning Damkiær

  “Lene præsenterede en rigtig inspirerende metode i sit foredrag/minikursus om at sætte fantasien fri. 
  Med udgangspunkt i Disneys visioner om at "hvis du kan drømme om det - så kan du osse gøre det!" fik vi en fremragende introduktion med gode øvelser. 
  Lene Fischermann gjorde det hele nærværende og tilpasset vores team af aktive konsulenter, som jagter drømmejobs og -opgaver. 
  TAK for en inspirerende dag!"

 • Svend Koch, Senior Expert at itelligence Nordic

  “I had the pleasure of, to attend a lecture by Lene and it certainly gave me something to think about. Think more of my dreams, how I can achieve them and do not lock into possible (own) restrictions - but how you can get around them, absolutely interesting and useful."

 • Zubair Waheed

  “Vi havde fornøjelsen at lytte til Lene's foredrag omkring emnet "Slip Drømmeren fri", hvor Disney's kreativitetstrategi bliver inddraget. Det var en fantastisk oplevelse at høre om Disney's kreativitetstrategi, som satte tankerne igang hos os, for det var en ny måde at anskue tingene på, end den gængse måde, som vi er vant til. Lenes indlevelseevne og hendes præsentation af dagens emne gjorde, at det blev superinspirerende og vældig interessant at lytte til. 

  Herudover fandt jeg Lene meget sympatisk og imødekommende som person, og som forsøgte at inddrage alle under hendes foredrag. 

  Alt i alt et supergodt og en rigtig god kombination fra Lenes side, De bedste anbefalinger herfra."

 • Uffe Lauridsen

  “Jeg har netop oplevet Lene´s foredrag "Sæt Drømmene Fri", som er baseret på Disneys kreativitets strategi og jeg er ganske imponeret. Foredraget har fokus på at vi skal forfølge vores drømme og hvordan vi kan realisere dem. Meget inspirerende."

  Lene er en fremragende foredragsholder som formår at holde lytteren fanget under hele forløbet.

  Jeg kan varmt anbefale hende."

 • Marianne Lund Bronsztejn

  “I den forløbne uge havde Powerjobsøgerne Frederiksberg besøg af Lene Fischermann som inspirerede med ”Sæt dine drømme fri” med Disneys kreativitets strategi. Vi fik alle indblik i hvor vigtigt det er for os alle, at huske og visualisere vores drømme og følge op på dem. Vi fik indblik i de tre sider af os alle, drømmeren, planlæggeren og kritikeren og sidst men ikke mindst ”face your fear” da frygten altid vil være der og man skal komme over frygten, ved at se den i øjnene."

 • Allan Thurø Hansen, Senior IT Analyst, Scrum Master and Agile Coach at Nordea

  “Foredraget "Kender du typen", der er en introduktion til en 3 dages workshop om Enneagrammet, var en øjenåbner og til stor inspiration.“

  “Lene og hendes kompanion Ayse, var veloplagte, meget vidende og gode formidlere, der supplerede hinanden godt.“

  “Det var 2 meget interessante, hyggelige og sjove timer, jeg kunne godt have fortsat endnu 2 timer.“

 • Carsten Skov-Aggerholm, CEO – passion for people and performance

  “Deltog i et interessant foredrag med Lene Fischermann i dag. Med lige dele humor og energi gav hun deltagerne et indblik i,hvordan drømme er vigtige for at danne det hele menneske. If you can dream it - you can do it. Et godt spark bagi med god kant. Kan anbefale Lene til at ruske lidt op dagligdagen.”

 • Charlotte Holm Executive ICC Coaching & Outplacement, Lederne

  “Jeg har haft fornøjelsen af at bruge Lene som foredragsholder på en af vores workshops, hvor hun fortalte om Disneys Kreativitetsstrategi. Udover at Lene har en stor viden indenfor sit felt, så er hun en fantastisk foredragsholder, som indtager scenen med passion, energi og humor. Hun er en stærk formidler, som også tør at udfordre deltagerne. Jeg giver Lene mine varmeste anbefalinger.”

 • Joan Tjørnehøj Hansen, Personalekonsulent-jobkonsulent-HR koordinator

  “Jeg har været til et foredrag hos Lene, hvor hun talte om hvordan man holder fast i sine drømme og får dem ført ud i livet. Det var rigtigt spændende, lærerigt og inspirerende og hun er god til at give sin erfaring videre.”

 • Anne Kamuk leder/konsulent. Fokus på organisationen og dens udvikling, optimering af kvalitet og process

  “Tak, for inspirerende, relevant og lærende foredrag: "If you can dream it, you can do it", med udgangspunkt i Disney's kreativitetsstrategi. Lene er en stærk og personlig formidler jeg varmt kan anbefale.”

 • Jette Møller Amby Secretary, Communication and IR at Topdanmark

  "Tak for et rigtig spændende foredrag i dag Lene Fischermann og Ayse Turan. De gjorde I rigtig godt!"

 • Pia Hardy Direktør hos Fortuna Kurser. Underviser, foredragsholder og coach i kommunikation og ledelse

  "Foredraget ”Kender du typen” med Lene og Ayse var en rigtig spændende oplevelse. Ud fra Enneagrammet og dets 9 typer skabte oplægsholderne på en levende og engageret måde god læring om, hvordan jeg og andre agerer, når vi er pressede og især hvorfor. Endelig fik jeg en masse gode råd til at håndtere de forskellige typer, så rummelighed, samarbejdet og trivslen kan styrkes i hverdagen. Oplægget gav mig lyst til at blive endnu klogere på emnet. Absolut anbefalelsesværdig."

 • Susanna Hartmann Designer, illustrator

  "Jeg vil gerne dele min begejstring for Lene og Ayses lærerige og inspirerende foredrag om, hvilket fantastisk værktøj man kan få i arbejdet med ENNEAGRAMMET. Det giver en forståelse af, hvordan du bedst anerkender dine kolleger/alle ansatte, i forhold til deres typer. Og ikke mindst giver det en forståelse af dig selv og dine udfordringer i livet og i erhvervslivet! Lene og Ayses mini intro/workshop til Enneagrammet varede 1 1/2 time og man fik virkelig noget med sig hjem. Tusind tak! 

 • Christina Trebbien kvalitet – arbejdsmiljøleder hos Christiansen og Essenbæk A/S

  "Tak for i går og en rig morgen på nye input og viden om os selv og vores søde kolleger! Kan bestemt anbefales at deltage i den slags morgensessioner hos jer!"

 • Inge Gjerstrup Fog Larsen, Lead QHSE auditor and Principal Sub-Surface Project Manager at Ross Engineering A/S

  "Inspirerende og autentisk foredragsholder med glimt i øjet og sans for det crazy - tak for et godt foredrag."

 • Jens Aastrup, helping teams to implement IT solutions and improve business processes

  "Lene var meget engageret med gode eksempler fra eget liv, og hun inspirerede os til at danne en gruppe, hvor vi vil bruge Disneys kreativitetsteori til at blive skarpe på vores VIL og KAN."

 • Henrik Wernblad, Loss Prevention Manager, Chief Internal Auditor, Security Manager, Risk Manager, Intern Revisor, Driftschef

  "Lenes foredrag om at slippe drømmen fri var meget inspirerende og jeg fik nogle gode værktøjer med og det fik sat nogle gode tanker i gang hos mig. Det er meget brugbart for mig personligt og helt sikkert noget, jeg kan bruge videre frem i min karriere. Tak for det Lene."

 • Jakob Nybo, Business Transformator at Novo Nordisk

  "Lene is a great business coach and speaker. Lene knows what she is doing - she combines solid theoretical knowledge and models with her own life experiences in an inspiring, energising and humoristic way to the individual person or the audience. She is not only entertaining but she also gives brain food for reflexions bringing value to the individual and the organisation. My best recommendations for Lene."

KARRIERERÅDGIVNING

 • Eksempel

  lorem ipsum bla

WORKSHOPS

 • Master of Science (MSc), Information & Communication Technology Engineering

  “I have to say although my Danish is not good but I received good messages from yesterday meeting thanks to Ayse, Lene and friend around my seat 🙂 I really enjoyed the structure of brain and its effect on our communications and great videos of breatheology. Above all I enjoyed a lot the questions that we had to answer about our weaknesses and ways/plans to solve them and improve our skills, I started working on them from today and I am thankful of Ayse and Lene for that :)“

 • Team Lead R&D at Landis+Gyr Rune Hillebo Wiinberg

  ”I had the pleasure of attending a session with Ayse and Lene. They provided a concise and very inspirational talk to my employees and me on the subject of realizing inner potential. I can highly recommend Ayse and Lene.”

 • Teamleder for New Product Entry
Teknologi og Business Support, Novo Nordisk A/S

  “Arrangementet ”Træn dit lederskab” har overrasket mig rigtig positivt. Arrangementet er en kombination af en masse teori og praktiske eksempler fra vores normale hverdage med yderst kompetente foredragsholdere, der formår at bringe teorien ned på et praktisk plan. Indholdet i arrangementet har givet mig nogle gode værktøjer, som jeg har taget med hjem, og som jeg bruger og relaterer til I dagligdagen. Jeg kan kun anbefale dette arrangement til andre ledere.”