En 1-dags workshop for dig, som ønsker at forstå og få indsigt i, hvordan vi med vores forskelligheder kan styrke relationer og samarbejde i teams.

Kender du det, at:

Hvad nu hvis vi kunne drage nytte af forskellighedernes energier – fremfor at lade dem skabe misforståelser og udfordringer?

Du er langt mere end en type. Når vi åbner op for Enneagrammets visdom, åbner vi op for din personlige boks. På den måde vil du frit kigge ud og ind til ni helt unikke typer, som med hver deres forskelligheder, giver dig adgang til helt nye indsigter.

Workshoppen er for dig, som er:

Nysgerrig på dig selv og andre. Du ønsker at bidrage til, at alle i teamet trives. Du kan også være leder og lede mange eller få medarbejdere. Du kan være medarbejder, projektleder, teamleder, mellemleder, afdelingsleder eller leder i din egen virksomhed.

Du er en del af et team og trives generelt godt i din hverdag, men nogen gange er det som om, at I slet ikke forstår hinanden, at I grupperer jer og bruger unødig tid på misforståelser, fordi I ikke forstår hinandens forskellig adfærd. Det oplever du, kan blive til stor irritation for alle og ikke mindst dig selv.

Viden om hjernen er nøglen til udvikling

Vi gennemgår hvordan vores hjerne fungerer bevidst og ubevidst. Den viden overfører vi til Enneagrammet for at give dig forståelse for typernes virkelighed og forskellige adfærdsmønstre.

Gennem øvelser og teori implementerer vi, hvordan du støtter og opmuntrer forskellige typer til at tage ansvar og dermed styrke samarbejdet i teamet.

Du lærer, at:

Du får:

Det starter med dig og dit engagement og derfor er du inviteret til at deltage aktivt i workshoppen.

Forvent en knivskarp, underholdende og indsigtsfuld underviser med direkte og klare holdninger.

Bliv kontaktet

  MINE KUNDER SIGER

  Lyder det interessant?

  Kom i gang med din personlige udvikling!

  Kontakt mig i dag, og få hjælp til at komme videre. 

  Jeg er meget aktiv på LinkedIn. Her følger jeg med og deltager i forskellige debatter, kommenterer, laver egne opslag og artikler. Du er velkommen til at linke med mig, være en del af mit LinkedIn netværk og opleve endnu flere af mine personlige referencer.

  Følg mig på Linkedin: