TT38 – få styrken til at videreudvikle dig

Hvor bevidst er du om dine og andres talenter? Og bruger du dem aktivt og bevidst i din dagligdag? Få meget mere indsigt i dig selv og resten af dit team med en TT38-test.

Lad alle brikker falde på plads med TT38

Kan du pege konkret på, hvorfor dagen snegler sig afsted? Eller hvorfor det hele måske føles let som en leg på arbejdet?

En TT38-test kan give dig en unik indsigt, der styrker og skaber klarhed med retning og bevidsthed om egne talenter. Når du kender dine egne talenter, bliver det tydeligt, hvorfor din situation ser ud, som den gør. Du udfører en times arbejde med en halv times energi og modsat kan en times arbejde dræne dig for 6-9 timers energi med stor sandsynlighed for fejl.

Hvordan kan det være?

De fleste af os udnytter ikke vores talenter og evner optimalt. Årsagen er ikke, at vi ikke vil, men faktisk fordi vi har en tendens til at gøre os selv mindre, end hvad vi er.

Bliv kontaktet

  Hvad er Talenttesten TT38?

  Er du i tvivl om, hvad testen TT38 helt præcis indebærer og kan bidrage med? Så læs med her.

  Talenttesten TT38 er et effektivt og kraftfuld styrkebaseret ledelsesværktøj.

  TT38 kan give dig indsigt i:

  • Dine egne talenter
  • Dine øvrige teammedlemmers talenter

  Hvilke ord kan TT38 sætte på dig?

  TT38 er en omfattende test, som kan sætte nogle helt specifikke ord på din personlighed og adfærd. Ord, som du måske ikke var klar over beskriver dig på en prik, eller ord, som du måske godt var klar over, men ikke udnytter i det daglige.

  Eksempler kan være:

  Udviklende

  Optimistisk

  Disciplineret

  Fleksibel

  Retfærdig

  Problemløser

  Og mange flere endnu. Her bliver der sat en procentdel på de ord, der kendetegner dig bedst, ud fra de svar, du kommer med. På den måde kan du få et klart og overskueligt overblik over de egenskaber, der gør sig gældende for dig.

  Hvem kan tage en TT38?

  Alle kan have glæde af at tage en TT38-test. Det gælder på tværs af alle led og niveauer i organisationen.

  Efter testen følger en 1,5 times personlig feedback, hvor du får viden om dig selv og den adfærd, der kendetegner dig til dagligt.

   

  Hvad kan du bruge TT38 til i dit videre forløb?

  Du kan vælge, om du vil inddrage TT38-testen og resultaterne heraf i dit mentor coaching-forløb og/eller i dit karriererådgivningsforløb. Det kan også være nyttigt at inddrage testen i forbindelse med teamcoaching eller teamudviklingsforløb.

  Hvem står bag TT38-testen?

  TT38 er udviklet af testhuset Talents Unlimited på baggrund af moderne, styrkebaseret forskning med udgangspunkt i kognitiv psykologi og den nyeste viden indenfor neurologi.

  Testen afdækker neurologiske styrker ud fra 440 spørgsmål med en statistisk validitet på 92,6 % (normalt max 70 %). Hvert talent testes 12 gange (normalt 3-8 gange). TT38 er derfor anerkendt som en troværdig og grundig test.

  MINE KUNDER SIGER

  Hop med på succesbølgen – tag en TT38-test

  Oplever du, at mennesker omkring dig har spændende jobs, bliver forfremmet eller lander de helt rigtige jobs for næsen af dig?

  Med TT38 bliver dine talenter fremhævet for dig, så du kan genvinde kontrollen og promovere lige præcis dine styrker. På den måde kan DU lande de jobs, du går og drømmer om, så du kan differentiere dig fra mængden ud fra dine specifikke kompetencer.

  TT38-certificering på din måde

  Hvordan foretrækker du at gennemføre testen?

  Sessioner kan foregå ved fysisk møde eller virtuelt. Valget er op til dig, og beslutter du dig for et virtuelt møde, kan det foregå på Teams, Zoom, FaceTime eller over telefonen.

  Er du nysgerrig efter at høre mere om TT38 og få kortlagt dine personlige styrker? Kontakt mig for mere information

  Du kan få meget mere at vide om TT38 talenttesten, og hvad den kan gøre for dig ved at ringe til mig på 60 80 22 93 eller skrive en mail til mig på lene@tuning8people.dk.

  Så vender jeg hurtigst muligt tilbage til dig, så vi i fællesskab kan tage en snak om, hvordan en TT38-test kan flytte dig i den rigtige retning.

  “Our deepest fear is not that we are inadequate. Our deepest fear is that we are powerful beyond measure. It is our light, not our darkness that most frightens us.”
  -Marianne Williamson

  Hvor bevidst er du om dine og andres talenter?

  Når du kender dine talenter, står du stærkt. Du ved, hvad du fra naturens side er særligt god til og hvor dit særlige potentiale ligger. På den måde får du en unik indsigt, der styrker og skaber klarhed med retning og bevidsthed om egne talenter. Det er afgørende viden, når du står i en situation, hvor du ønsker at komme videre i din karriere eller i et nyt job.

  Når du kender dine talenter bliver det tydeligt hvorfor dagen slæber sig af sted eller hvorfor det føles som en leg at gå på arbejde. Du udfører en times arbejde med en halv times energi og modsat kan en times arbejde dræne dig for 6-9 timers energi med stor chance for fejl.

  De fleste af os bruger ikke vores talenter optimalt. Ikke fordi du ikke vil, men fordi du har en tendens til at gøre dig mindre end du er. Du oplever, at andre har de spændende jobs, bliver forfremmet eller lander de helt rigtige jobs. Med TT38 bliver dine talenter synlige, hvilket inviterer dig til at tage dit lys hjem. 

  Så hvilken historie fastholder du dig selv og andre i ved at blive i mørket?

  Sessioner kan foregå ved fysisk møde, virtuelt på Teams, Zoom, FaceTime eller på telefon.

  Få mere at vide om talenttesten

   Talenttesten TT38 er et effektivt og kraftfuldt styrkebaseret ledelsesværktøj, der giver dig indsigter i dine og andres talenter. Med 1,5 times personlig feedback får du enorm viden om dig selv og den adfærd du ligger for dagen. Du kan vælge om du vil inddrage TT38 i dit mentor coaching og/eller karriererådgivningsforløb eller i forbindelse med et teamcoaching- eller teamudviklingsforløb.

   TT38 er udviklet af testhuset Talents Unlimited på baggrund af moderne styrkebaseret forskning med udgangspunkt i kognitiv psykologi og nyeste viden indenfor neurologi. Testen afdækker neurologiske styrker ud fra 440 spørgsmål med en statistisk validitet på 92,6% (norm max 70%). Hvert talent testes 12 gange (normalt 3-8 gange). TT38 er derfor anerkendt som en troværdig og grundig test.

   Sådan hjælper du dine opsagte medarbejdere godt videre – uden at det koster dig en formue

   Sammen med Sara Riis, som også er certificeret TT38 konsulent har jeg udarbejdet et talentprogram for virksomheder, der ønsker at behandle deres opsagte medarbejdere værdigt og med respekt.

   Talentprogrammet er også for dig, der ønsker at komme godt videre efter en opsigelse.
   Du kan læse mere om talentprogrammet her.

   Derfor valgte jeg TT38

   Jeg var ude efter et værktøj, som hurtigt ville give mine kunder en lige så stor indsigt i dem selv som den viden jeg har, når jeg arbejder med individer og teams.

   Med Enneagrammet og TT38 åbner du op for din personlige boks med indsigt i dig selv og dine unikke talenter. TT38 giver dig et klart og tydeligt indblik i dig og andre, så du effektivt finder ind til din kerne/talenter. Enneagrammet er et fantastisk redskab til selvindsigt og er uovertruffen, når du integrerer det i din dagligdag, hvilket kræver tid og fordybelse. Derfor var TT38 det jeg havde brug for pga. effektiviteten i selvindsigter.

   Mine tre største toptalenter er individorienteret, udviklende og optimistisk. Kombinationen er ifølge TT38 prototypen på en dygtig coach og teamcoach. Det er jeg godt tilfreds med.

   TEAMUDVIKLINGSMODELLEN

   ⇒Fundament for opbygning af teamet

   ⇒Indsigt i hinandens styrker, fælles værdier og støttende regler

   ⇒Fælles retning for det mål, som teamet ønsker at arbejde for sammen

   ⇒Synliggørelse af nye handlinger for at opnå visionen

   ⇒Enighed i teamet om konkret måde at være på for at opnå visionen

   ⇒Hvordan sikrer teamet måden at være på for at opnå visionen

   ⇒Enighed i teamet om hvordan målet skal implementeres

   ⇒Teamets nye muligheder for hvem og hvad synliggøres

   FEEDBACK FRA TEAMS

   • Forståelse/accept af forskelligheder
   • Bedre sammenhold og kommunikation
   • Vi har et fælles mål og ved hvor vi skal hen
   • Fokus på at vi er et fælleskab
   • Vi lytter og bruger hinandens kompetencer
   • Synliggjort roller i teamet
   • Vægt på hvad vi selv kan gøre i forhold til kommunikation og overlevering af opgaver
   • Melde ærligt ud i stedet for at gå og surmule
   • Større forståelse for hvor dybt konflikter sidder og vigtigheden i at løse dem tidligt
   • Samlet billede af mine kolleger

   FEEDBACK FRA TEAMLEDERE

   • Synliggørelse af dagligdagsting
   • Øget opmærksomhed på den enkeltes behov
   • Vi har nu noget konkret at stå sammen om
   • Fokus på hvad den enkelte kan gøre
   • Alle kom på banen
   • God tone og positiv stemning
   • Der er lagt et fundament for at skabe resultater internt såvel som eksternt
   • Stemningen i teamet er virkelig god, og vi arbejder mere sammen end før, så noget er sket
   • Mit ledelsesteam og jeg fik virkelig åbnet øjnene op for gruppedynamikken og de udfordringer heri

   FEEDBACK TIL TEAMCOACH

   • Super faciliteret med opmærksomhed på at få alle med
   • Du har styret flokken godt – vi er rigtig gode til at miste retning under møder
   • God til at fange energien
   • Veloplagt
   • God til også at få os ud af tankerne og ned i kroppen
   • Der blev givet plads til alle
   • Alle bød ind til fællesskabet
   • God til at udfordre og til at få os til at åbne op og deltage
   Lyder det interessant?

   Kom i gang med din personlige udvikling!

   Kontakt mig i dag, og få hjælp til at komme videre. 

   Jeg er meget aktiv på LinkedIn. Her følger jeg med og deltager i forskellige debatter, kommenterer, laver egne opslag og artikler. Du er velkommen til at linke med mig, være en del af mit LinkedIn netværk og opleve endnu flere af mine personlige referencer.

   Følg mig på Linkedin: