Team coach, mentor coach, karriererådgiver, certificeret i talenttesten TT38 og indehaver af Tuning8 People. Uddannet i henhold til ICF (International Coach Federation) som certificeret NLP Practitioner Master og certificeret Mindjuice Master coach i teamcoaching, kraftfuld kommunikation og i Enneagrammet, uddannet konfliktcoach og mægler samt Mindfulness Practitioner. Certificeret i at bruge LEGO Serious Play (LSP).

LENE FISCHERMANN

Mange års ledelseserfaring indenfor B2B salg, marketing, kommunikation og PR i primært højteknologiske virksomheder og er oprindelig uddannet Eksporttekniker.

Jeg er kendt for de 3 KKK-er KONTANT, KÆRLIG & KONSEKVENT.
Som coach og karriererådgiver er responsen, at jeg er kreativ, utraditionel, inspirerende, skubber til overbevisninger, brænder igennem med entusiasme og energi, som smitter af og får dig ud over rampen og i mål. Mine tre toptalenter er individorienteret, udviklende og optimistisk.

Mine kunder vurderer mig som en givende og inspirerende team coach og underviser, som faciliterer med opmærksomhed på at få alle med i processen, god til at fange energien, evner at udfordre og få deltagerne til at åbne op og deltage aktivt.

Jeg lægger vægt på at transformere individer og teams ved at implementere vedvarende forandringer. Det gør jeg gennem øvelser og træning, lige til at tage med hjem i dagligdagen.

Hvorfor er der et 8-tal i logoet?
Det kan du læse her

Samarbejdspartnere
Ved større opgaver trækker jeg på dygtige mennesker i mit store netværk.

Tuning8 People har løst opgaver for:
Weply, Tune skole, Dagrofa Food Service, FL Smidth, Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, Rengøringsvirksomheden Halsnæs Kommune, Roche Innovation Center Copenhagen, Polhem, Base Life Science, BE Technology ApS, DSB, Frederiksberg Forsyning, Roche, Dansk IT, Haldor Topsøe, Scandic, Sprog og Kommunikation, Kforum, GN ReSound, CubicGroup, Nyt Hospital Herlev, Hareskovens Lilleskole, Milestone Systems, Landis-Gyr, IDA Proces, Cadesign form, Teknologisk Institut, Børneringen, Skole og Forældre, AS3, Powerjobsøgerne m.m.

JEG HJÆLPER DIG MED AT TAGE LEDERSKABET TILBAGE

Jeg har redskaberne og passionen til at hjælpe dig med at komme langt og nok længere end du kan forestille dig – det er i hvert fald den respons jeg får. Jeg tror på dig og jeg er overbevist om, at du har et kæmpe udviklingspotentiale, som jeg motiveres af at dykke ned i sammen med dig.

DU HAR MEST BRUG FOR COACHING, NÅR DU IKKE HAR TID
Alt for mange har den overbevisning, at når omgivelserne forandrer sig, når der er færre møder, når omorganiseringen er faldet på plads, når der bliver ryddet op, når de nye medarbejdere bliver ansat, når IT systemet er implementeret, når du får ordnet det ene og det andet så får du mere tid.
Sandheden er, at du aldrig får mere tid, med mindre du bevidst styrer dine omgivelser og ikke lader dine omgivelser styre dig. Når du ikke længere prioritere dig selv med den undskyldning, at du har for travlt, så er det der du allermest har brug for coaching.

Jeg har en vision om at skabe arbejdspladser med stærke teams, som passer på hinanden og som ser mening i at gå på arbejde og sammen skabe ekstraordinære resultater. Det handler om at skabe teams, hvor ledere og medarbejdere har gensidig tillid til hinanden og føler, at de er involveret i deres egen hverdag.

Jeg inspirerer mennesker til at indgå i stærke fællesskaber fremfor at klare alting selv. Jeg har selv været der, hvor mennesker blev et middel til at nå egne resultater.

Drivkraften er ustoppelig, mens empatien lukker ned. Det er ensomt og opslidende. I jagten på anerkendelse risikerer du at udstøde dig selv på trods af et brændende ønske om at høre til. Når du giver plads, lytter og anerkender er du godt på vej ind i de stærke fællesskaber. Du behøver ikke altid at være den bedste – tillid gør, at vi kan læne os op af hinanden.

MINE KUNDER SIGER

Lyder det interessant?

Kom i gang med din personlige udvikling!

Kontakt mig i dag, og få hjælp til at komme videre. 

Jeg er meget aktiv på LinkedIn. Her følger jeg med og deltager i forskellige debatter, kommenterer, laver egne opslag og artikler. Du er velkommen til at linke med mig, være en del af mit LinkedIn netværk og opleve endnu flere af mine personlige referencer.

Følg mig på Linkedin: