Visionen er at skabe stærke fællesskaber, hvor folk passer på hinanden.
Det er i de stærke fællesskaber i dialogen, tilliden og mangfoldigheden, at resultaterne gror.

LENE FISCHERMANN

Teamcoach, coach, karriererådgiver og indehaver af Tuning8 People. Uddannet i henhold til ICF (International Coach Federation) som certificeret NLP Practioner Master og certificeret Mindjuice Master coach i teamcoaching, kraftfuld kommunikation og i Enneagrammet, uddannet konfliktcoach og mægler samt Mindfulness Practitioner.

Mange års ledelseserfaring indenfor B2B salg, marketing, kommunikation og PR i primært højteknologiske virksomheder og er oprindelig uddannet Eksporttekniker.

Jeg er kendt for de 3 KKK-er KONTANT, KÆRLIG & KONSEKVENT.
Som coach og karriererådgiver er responsen, at jeg er kreativ, utraditionel, inspirerende, skubber til overbevisninger, brænder igennem med entusiasme og energi, som smitter af og får mine kunder ud over rampen og i mål.

Mine kunder vurderer mig som en givende og inspirerende teamcoach og underviser, som faciliterer med opmærksomhed på at få alle med i processen, god til at fange energien, evner at udfordre og få deltagerne til at åbne op og deltage aktivt.

Jeg lægger vægt på at transformere individer og teams ved at implementere vedvarende forandringer. Det gør jeg gennem øvelser og træning, som deltagerne kan tage med hjem i deres dagligdag.

Hvorfor er der et 8-tal i logoet?
Det kan du læse her

ARBEJDSPLADSER I SÆRKLASSE

Tuning8 People er sat på jorden for at skabe arbejdspladser, hvor folk glæder sig til at komme på arbejde hver dag.

Jeg har redskaberne og passionen til at skabe arbejdspladser med stærke teams, som kan se mening i at gå på arbejde og som sammen skaber ekstraordinære resultater. Det handler om at skabe teams, hvor ledere og medarbejdere har gensidig tillid til hinanden og føler, at de er involveret i deres egen hverdag.

Jeg laver teamudviklingsforløb, coacher, holder åbne og lukkede workshops og foredrag. Jeg inspirerer mennesker til at indgå i stærke fællesskaber fremfor at klare alting selv. Jeg har selv været der, hvor mennesker blev et middel til at nå egne resultater.

Drivkraften er ustoppelig, mens empatien lukker ned. Det er ensomt og opslidende. Vi er flokdyr og ønsker alle at høre til. I jagten på anerkendelse risikerer du at udstøde dig selv på trods af et brændende ønske om at høre til. Når du giver plads, lytter og anerkender er du godt på vej ind i de stærke fællesskaber. Du behøver ikke altid at være den bedste – tillid gør, at vi kan læne os op af hinanden.

Samarbejdspartnere
Ved større opgaver trækker jeg på dygtige kompetencer i mit store netværk.

Tuning8 People har løst opgaver for:
DSB, Frederiksberg Forsyning, Roche, Dansk IT, Haldor Topsøe, Scandic, Sprog og Kommunikation, Kforum, GN ReSound, Hareskovens Lilleskole, Milestone Systems, Landis-Gyr, IDA Proces, Cadesign form, Teknologisk Institut, Børneringen, Skole og Forældre, AS3 m.m.

Vores kunder siger

Lyder det interessant?

Kom i gang med din udvikling!

Kontakt mig i dag, og få hjælp til at komme videre.