Ledelsescoaching gennem 1:1 mentor-coaching

3 grunde til at du skal vælge ledelsescoaching gennem Tuning8 People

Ledelsescoaching med udgangspunkt i konstruktiv dialog og videreudvikling

Har du som leder brug for at blive guidet i junglen af personlige egenskaber for at få fremhævet dem, som gør dig til en god leder?

Lad os arbejde på at videreudvikle dine lederkompetencer gennem personlig coaching. Ledelsesbaseret coaching bygger på forestillingen om, at du allerede besidder en lang række kvalifikationer som leder.

Dem vil vi i fællesskab forsøge at styrke gennem mentor coaching og bygge ovenpå det fundament, så du kan blive den bedste lederudgave af dig selv. Coaching for ledere er til dig, som har brug for at komme på rette spor igen.

Start din personlige udvikling med en coach, der fokuserer på at genoprette harmonien i dit hjerte, dit hoved og i din krop. Kontakt mig i dag over telefonen 60 80 22 93 eller skrive en mail til mig på lene@tuning8people.dk, så vender jeg tilbage hurtigst muligt.

Bliv kontaktet

  Få en coach i personlig udvikling ud fra DIT ståsted

  Ledelsescoaching er et af de ord med uendelige definitioner og forskellige praktiseringer.

  Hvorfor?

  Fordi mine forløb i mentor coaching tager udgangspunkt i, at vi alle er forskellige. Ingen mennesker er ens, og derfor vil ingen coaching af ledere være ens.

  Ledelsescoaching er ikke tilpasset en speciel skabelon, men du vil i stedet modtage personlig coaching tilpasset præcis til dig og den situation, du står i.

  Ledelse og coaching udgør en transformerende proces

  Mine coachingforløb er aldrig ens. Jeg er din mentor coach, som skræddersyr hvert enkelt forløb ud fra dine behov.

  Fælles for min coaching af ledere er dog, at du vil gennemgå en transformerende proces. Coaching i ledelse vil bidrage med værdifulde indsigter i dig selv, som du i dit videre forløb som leder vil kunne hive frem og bruge aktivt i dagligdagen og i din egen coaching af medarbejdere.

  Ledelsescoaching vil gøre dig bevidst om:

  • Hvor og hvordan du KAN navigere.
  • Hvor og hvordan du VIL navigere.

  Få coaching i ledelse i dag – så du kan tackle problemerne i morgen

  Min coaching af dig som leder tager udgangspunkt i dit nuværende ståsted. Det indebærer de udfordringer og problemer, som gennemstrømmer og dominerer din hverdag.

  Privat coaching i ledelse kan ikke transformere de praktiske foranstaltninger ved situationen til det bedre. Men ledelsescoaching kan hjælpe dig med at tackle og afværge situationen, så både du og dine medarbejdere passer på hinanden og skaber grobund for en god og sund arbejdsplads.

  Hvad kan du bruge individuel coaching til?

  • Du kan bruge dine indsigter som pejlesnor i fremtiden.
  • Du ved, hvor og hvordan du skal sætte ind, hvis du kommer ud af kurs.
  • Du vil være i stand til at motivere dine medarbejdere ud fra egne styrker og spidskompetencer.


  Skal du have hjælp til at tackle problemerne i dit team eller dit firma? Så er du mere end velkommen til at kontakte mig over telefonen 60 80 22 93 eller skrive en mail til mig på lene@tuning8people.dk.

  Ledelsescoaching begynder med Talenttesten TT38

  Et af mine arbejdsredskaber er Talenttesten TT38, som du kan vælge at tage, inden vi starter den personlige coaching op.

  Med udgangspunkt i dit mål, guider jeg dig ind i en proces, som handler om:

  • Hvorfor du ikke allerede er i mål eller er godt på vej, når du ved, hvad du vil.
  • Hvilke forhindringer og uhensigtsmæssige mønstre der står i vejen for dit mål.

  Få et livskompas med en mentor coach

  Når omstændighederne omkring dit fundament er kortlagt, laver jeg som oftest en værdiafklaring. Det er en spændende proces, fordi det vil gå op for dig, hvor lidt du lever i overensstemmelse med dine egne værdier.

  Samtidig er det et af de vigtigste redskaber til at skabe bevidsthed og autenticitet i dit lederskab. Og det er netop denne værdiafklaring, du fremover vil kunne hive frem fra gemmerne, når du er kommet ud af kurs som leder.

  MINE KUNDER SIGER

  Gå fra ubevidst til bevidst gennem ledelsescoaching

  God og bevidst ledelse og coaching går hånd i hånd. Er du i kontakt med dig selv og bevidst omkring dine værdier, svæver de ikke kun i tankerne, men du kan rent faktisk også udleve dem.

  Gennem min spørgeteknik er det min hensigt at få dig til at gå fra en ubevidst til en bevidst tilstand. Det tjener et højere formål – nemlig at få balance mellem dine tre centre.

  Coaching i ledelse skaber harmoni i:

  • ❤️  Hjertet = din fortid og dit meningsfulde pejlemærke
  • 🏃‍♂️ Kroppen = din nutid og der, hvor du handler lige nu og her
  • 🧠 Hovedet = din fremtid og der, hvor du tænker og planlægger fremadrettet
  Lene

  Genvind balancen med personlig coaching

  Alt for mange mennesker har lukket ned indvendigt, og har derfor ikke adgang til alle tre centre. På den måde lever du i ubalance. Det handler derfor om at genoprette kontakten og forbindelsen mellem de tre centre, hvor du bliver:

  • Bevidst om, hvor langt du kommer med din måde at være på i forskellige situationer.
  • I stand til at gå fra overlevelsesstrategier til strategier, hvor du lever, så livet føles let.
  • Klædt rigtigt på, så ting, der før skulle arbejdes hårdt for, nu kommer let.
  • Sat fri med stort overskud og ny energi til at betragte verden og dig selv på en ny måde.

  Få ledelsesbaseret coaching til individuelle priser

  Et coachingforløb strækker sig som regel over 12 timer, hvor hver session varer 1,5 time. Du kan også få brug for 15 minutter eller 30 minutter, hvilket vi passer ind. Derudover er du også velkommen til at kontakte mig i forløbet, når du har brug for det.

  Sessioner kan foregå ved fysisk møde, virtuelt på Teams, Zoom, FaceTime eller over telefonen. Starter vi forløbet med, at du tager Talenttesten TT38, kan vi evt. korte antal sessioner i forløbet.

  Prisen på et forløb i ledelsescoaching afhænger af dit behov, og hvor mange sessioner du er interesseret i. Det kan vi sammen kortlægge, inden du lægger dig fast på et forløb.

  Kontakt mig i dag på 60 80 22 93 eller på lene@tuning8people.dk, og lad os tage en uforpligtende samtale om dit personlige behov for ledelsescoaching.

  Lyder det interessant?

  Kom i gang med din personlige udvikling!

  Kontakt mig i dag, og få hjælp til at komme videre. 

  Jeg er meget aktiv på LinkedIn. Her følger jeg med og deltager i forskellige debatter, kommenterer, laver egne opslag og artikler. Du er velkommen til at linke med mig, være en del af mit LinkedIn netværk og opleve endnu flere af mine personlige referencer.

  Følg mig på Linkedin: