Kickstart karrieren med personlig karriererådgivning

Karriererådgivning er for alle. Om du er medarbejder, mellemleder eller topleder, kan jeg hjælpe dig videre i din karriere.

Karriererådgivning i hvert enkelt step

Jeg træner dig i samtlige dele af processen. Det gælder lige fra, hvordan du ringer på et stillingsopslag, til at argumentere for, hvorfor du skal kaldes til samtale.

Målet med en ansøgning er nemlig først og fremmest at komme til samtale. Når du er kommet så langt, har du nemlig et klart og tydeligt bevis for, at dit materiale og din profil virker.

Jeg træner dig også i:

 • At mestre disciplinen at gå til jobsamtale
 • At oprette en velbevandret LinkedIn-profil, som skiller sig ud og bliver fundet
 • At skrive en uopfordret ansøgning, hvis drømmejobbet ikke umiddelbart er tilgængeligt

Bliv kontaktet

  Få en unik indsigt i dig selv – og brug dine styrker effektivt

  Selvindsigt er guld værd. Både når du søger nyt job, og når du skal definere, hvor du gerne vil ende.

  Med indsigt i, hvad du fra naturens side er særligt god til, og hvor dit særlige potentiale ligger, får du vigtige forudsætninger for at stå stærkt i dig selv – samtidig med at du videregiver samme indtryk over for en potentiel arbejdsgiver.

  Derfor er et af mine arbejdsredskaber Talenttesten TT38, som du kan vælge at tage, inden vi starter forløbet.

  Hvad kan du bruge TT38 til i din virksomhed?
  Sammen med Sara Riis, som også er certificeret TT38-konsulent, har jeg udarbejdet et talentprogram for virksomheder, der ønsker at behandle deres opsagte medarbejdere værdigt og med respekt.

  Talentprogrammet er også for dig, der ønsker at komme godt videre efter en opsigelse.

  Nyt job eller videre på din karrierevej?

  Som professionel karriererådgiver har jeg mange års erfaring med at:
  • Analysere stillingsopslag
  • Udforme CV’er
  • Optimere ansøgninger

  Alt sammen praksisser inden for karriererådgivning, som kan være med til at få dig gennem nøglehullet og ind til jobsamtalen.

  Kom ind i kampen med karriererådgivning

  I det hele taget er det at søge et job en disciplin – og har du ikke trænet den disciplin længe, er du højest sandsynligt i dårlig form. Derfor er det et godt valg at have en træner, som kan hjælpe og støtte dig undervejs, så du får trænet ordentligt.

  Jeg hjælper dig med at forhandle løn, og vi får i fællesskab vendt og drejet, hvordan du får spurgt, svaret eller argumenteret på de situationer, der opstår undervejs.

  Tag udfordringen op og omfavn det, du ofte ikke har mest lyst til
  En anden disciplin er netværk og kaffemøder, som langt de fleste frygter, fordi de ikke vil være til besvær eller bruge andres tid. Når du søger nyt job eller vil videre i din karriere, står du ved en skillevej, hvor du ingen vegne kommer, hvis du agerer, som du plejer.

  I karriererådgivning bliver du udfordret i at tage en beslutning om at være åben overfor det, du måske mindst har lyst til. For det, du mindst har lyst til, er oftest det, du mest har brug for.

  MINE KUNDER SIGER

  Er CV’er og ansøgninger ikke outdated?

  Jeg tror, at vi i de kommende år vil se mange nye tiltag i den måde, vi rekrutterer på. Her vil vi eliminere de bias, vi uundgåeligt alle vælger ud fra, og bevæge os hen mod fakta, som viser vores talentmasse i højere grad frem for fokus på branchekendskab og erfaring.

  Jeg tror på, at du som jobsøger er med til at ændre rekrutteringsprocessen ved at dyrke netværk, kaffemøder og uopfordrede ansøgninger, også når du er i dit gode job. Målet er at friste virksomhederne til at screene de dygtige mennesker, der opsøger dem.

  Virksomhederne oparbejder en pulje af kandidater, som de allerede har et indtryk af. Den dag, de har brug for nye medarbejdere, kan de med fordel kigge i puljen og spare både tid og penge.

  Indtil videre foregår rekruttering i høj grad gennem CV og ansøgninger. Så om du kan lide det eller ej, er det fortsat den måde, størstedelen rekrutterer på.

  Få karriererådgivning på din måde​

  Hvordan foretrækker du, at din karriererådgivning skal foregå? Vores sessioner kan foregå ved fysisk møde, virtuelt på Teams, Zoom, FaceTime eller på telefon. Valget er helt op til dig.

  ”Alone you can do so little, together we can do so much”.
  -Helen Keller

  Om du er medarbejder, mellemleder eller topleder, så kan jeg hjælpe dig videre i din karriere. For mig agerer vi alle ud fra samme præmis i forhold til vores job: Motivation – Bidrag – Værdi. Jeg har hjulpet flere hundrede videre i deres karriere og i nyt job.

  Indsigt i hvad du fra naturens side er særligt god til, og hvor dit særlige potentiale ligger er vigtige forudsætninger for at stå stærkt i dig selv. Derfor er et af mine arbejdsredskaber Talenttesten TT38, som du kan vælge at tage inden vi starter forløbet. Du får en unik indsigt, der styrker og skaber klarhed med retning og bevidsthed om egne talenter. Afgørende viden når du ønsker at komme videre.

  Sammen med Sara Riis, som også er certificeret TT38 konsulent har jeg udarbejdet et talentprogram for virksomheder, der ønsker at behandle deres opsagte medarbejdere værdigt og med respekt.

  Talentprogrammet er også for dig, der ønsker at komme godt videre efter en opsigelse.
  Du kan læse mere om talentprogrammet her.

  Få mere at vide om karriererådgivning

   Søger du nyt job eller vil du videre i din karriere?

   Jeg har mange års erfaring i at analysere stillingsopslag, udforme CV’er og ansøgninger, som får dig gennem nøglehullet og ind til jobsamtalen. Jeg træner dig i, hvordan du ringer op på et stillingsopslag og hvorfor det er så vigtigt, at du ringer op. Målet med en ansøgning er, at komme til samtale. Når du er kommet så langt har du et tydeligt bevis for, at dit materiale virker. Jeg træner dig også i disciplinen at gå til jobsamtale, og er også velbevandret i LinkedIn og ved hvilke mekanismer, der skal til for at du skiller dig ud og dermed bliver fundet. De uopfordrede ansøgninger har jeg også styr på.

   I det hele taget er det at søge et job en disciplin og har du ikke trænet den disciplin længe, så er du i elendig form. Derfor er det et godt valg, at have en træner ved din side, som kan hjælpe og støtte dig, så du får trænet ordentligt. Jeg hjælper dig med at forhandle løn og i det hele taget får vi vendt og drejet hvordan du får spurgt, svaret eller argumenteret på de situationer, der opstår undervejs.

   En anden disciplin er netværk og kaffemøder, som langt de fleste frygter, fordi de ikke vil være til besvær eller tage andres tid. Når du søger nyt job eller vil videre i din karriere, så står du ved en skillevej, hvor du ingen vegne kommer, hvis du agerer som du plejer.

   I karriererådgivning bliver du udfordret i at tage en beslutning om at være åben overfor det du mindst har lyst til, for det du mindst har lyst til er oftest det, du har mest brug for.

   Sessioner kan foregå ved fysisk møde, virtuelt på Teams, Zoom, FaceTime eller på telefon.

   Jamen er CV’er og ansøgninger ikke out datet?

   Jeg tror, at vi vil se mange nye tiltag i de kommende år i den måde vi rekruttere på. Eliminere de bias vi uundgåeligt alle vælger med og hen mod fakta, som viser vores talentmasse fremfor det overdrevne fokus, der ligger på branchekendskab og erfaring. Personligt foretrækker jeg en kombination og at skriftligt materiale bliver anonymiseret. Det nye er at lave en case inden selve udvælgelsen. Det er en udvikling, jeg spændt følger.

   Jeg tror på, at du som jobsøger er med til at ændre rekrutteringsprocessen ved at dyrke netværk, kaffemøder og uopfordrede ansøgninger, også når du er i dit gode job. Målet er at friste virksomhederne til at screene de dygtige mennesker, der opsøger dem. Virksomhederne oparbejder en pulje af kandidater, som de allerede har et indtryk af. Den dag de har brug for nye medarbejdere, kan de med fordel kigge i puljen og spare både tid og penge

   Indtil videre foregår rekruttering i høj grad gennem CV og ansøgninger. Så om du kan lide det eller ej, så er det fortsat den måde størstedelen rekrutterer på.

   Lyder det interessant?

   Kom i gang med din personlige udvikling!

   Kontakt mig i dag, og få hjælp til at komme videre. 

   Jeg er meget aktiv på LinkedIn. Her følger jeg med og deltager i forskellige debatter, kommenterer, laver egne opslag og artikler. Du er velkommen til at linke med mig, være en del af mit LinkedIn netværk og opleve endnu flere af mine personlige referencer.

   Følg mig på Linkedin: