Tag din modsætning under armen og kom til et inspirerende foredrag, hvor I kan blive klogere på jer selv og alle de andre typer.

Det er et knivskarpt, underholdende og indsigtsfuldt foredrag som af andre deltagere bliver betegnet som noget af en øjenåbner.

Kender du det, at:

Hvad nu hvis vi kunne drage nytte af forskellighedernes energier – fremfor at lade dem skabe misforståelser og udfordringer?

Enneagrammet er nøglen til at åbne op for forskellige mennesketyper og få indsigt i deres virkelighed og forskellige adfærdsmønstre.

Enneagrammet arbejder ud fra, at:

Foredraget giver indsigt i dig selv og alle de andre, som givetvis vil styrke dit samarbejde fremadrettet til glæde for virksomheder, teams, medarbejdere og ledere.

Du er langt mere end en type. Når vi åbner op for Enneagrammets visdom, åbner vi op for din personlige boks. På den måde vil du frit kigge ud og ind til otte helt unikke typer, som med hver deres forskelligheder, giver dig adgang til helt nye indsigter.

Enneagrammet er din døråbner til at forstå, hvorfor alle ikke bare er som dig.

Det starter med dig og dit engagement, og derfor vil vi også invitere dig til at deltage aktivt i foredraget.

For spørgsmål til foredraget eller andet er du velkommen til at ringe på mobil 60802293 eller send en mail til lene@tuning8people.dk

P.S. Bestil foredraget til din virksomhed.

Bliv kontaktet

  MINE KUNDER SIGER

  Lyder det interessant?

  Kom i gang med din personlige udvikling!

  Kontakt mig i dag, og få hjælp til at komme videre. 

  Jeg er meget aktiv på LinkedIn. Her følger jeg med og deltager i forskellige debatter, kommenterer, laver egne opslag og artikler. Du er velkommen til at linke med mig, være en del af mit LinkedIn netværk og opleve endnu flere af mine personlige referencer.

  Følg mig på Linkedin: