Det er ikke, hvad du siger, men hvad modtageren hører, som tæller!

Kraftfuld kommunikation giver dig indsigt i, hvordan du kommunikerer strategisk, velovervejet og respektfuld.

Kom til et knivskarpt, underholdende og indsigtsfuldt foredrag, hvor vi præsenterer dig for, hvordan din kommunikation bliver klar og tydelig, så du får den respons du ønsker.

Kender du det, at:

Kraftfuld kommunikation giver værdifuld indsigt i, hvordan vi ved bevidst kommunikation har indflydelse på hvilke resultater vi opnår.

At kommunikere kraftfuldt er en menneskelig beslutning, som også burde være en strategisk virksomhedsbeslutning, fordi det skaber resultater. Beslutter du dig for at arbejde med kraftfuld kommunikation, vil du hurtigt opdage, at du sidder med et af de mest undervurderede og overraskende værktøjer i arbejdet med mennesker, produktivitet og mål.

Du lærer, at:

Det starter med dig og dit engagement, og derfor vil vi også invitere dig til at deltage aktivt i foredraget.

For spørgsmål til workshoppen eller andet er du velkommen til at ringe på mobil 60802293 eller send en mail til lene@tuning8people.dk

P.S. Du kan også bestille foredraget til din virksomhed.

Bliv kontaktet

  MINE KUNDER SIGER

  Lyder det interessant?

  Kom i gang med din personlige udvikling!

  Kontakt mig i dag, og få hjælp til at komme videre. 

  Jeg er meget aktiv på LinkedIn. Her følger jeg med og deltager i forskellige debatter, kommenterer, laver egne opslag og artikler. Du er velkommen til at linke med mig, være en del af mit LinkedIn netværk og opleve endnu flere af mine personlige referencer.

  Følg mig på Linkedin: