Enhver form for samarbejde er bygget på gensidig tillid. Nøglen til succes for den moderne virksomhed ligger i at øge den enkelte medarbejders produktivitet eller endnu bedre, at øge produktiviteten i virksomhedens teams. LÆG MÆRKE TIL, at det er produktivitet IKKE effektivitet. Vi kan være effektive uden at være produktive.

Google har gennem de fem år investeret adskillige millioner i at analysere deres samarbejdskultur for at finde frem til opskriften på det perfekte team.

Efter 5 år i 2016 offentliggjorde Google resultatet af deres undersøgelse ”Aristoteles”.

Hverken individuel IQ, køn, venskaber eller fælles uddannelsesbaggrund var afgørende for teamets produktivitet. Det var derimod MÅDEN, hvor på teammedlemmerne behandlede hinanden, om der var gensidig tryghed i gruppen og om medlemmerne følte, at de kunne være sig selv.

Ingen trives med at efterlade en del af deres personlighed hjemme. For at kunne være sig selv, forudsætter det, at der er en atmosfære, hvor man kan være fortrolig – også omkring de forhold, der ikke fungerer. Det nytter ikke udelukkende at være fokuseret på resultater.

Drivkræften i det produktive team er gode gensidige relationer.

De teams, der performede bedst, var med andre ord dem, hvor medlemmerne havde tillid til hinanden.

Book en knivskarp, underholdende og indsigtsfuldt workshop, hvor jeg løfter sløret for de to mest virkningsfulde redskaber, som jeg bruger i team coaching for at skabe gensidig tillid og produktive teams.

Jeg lærer dig de to mest virkningsfulde redskaber

Efter workshoppen kan du lave teamcharter og være undersøgende overfor teamdynamikkerne.

Det starter med dig og dit engagement og derfor er du inviteret til at deltage aktivt i workshoppen.

Forvent en knivskarp, underholdende og indsigtsfuld underviser med direkte og klare holdninger.

Bliv kontaktet

  MINE KUNDER SIGER

  Lyder det interessant?

  Kom i gang med din personlige udvikling!

  Kontakt mig i dag, og få hjælp til at komme videre. 

  Jeg er meget aktiv på LinkedIn. Her følger jeg med og deltager i forskellige debatter, kommenterer, laver egne opslag og artikler. Du er velkommen til at linke med mig, være en del af mit LinkedIn netværk og opleve endnu flere af mine personlige referencer.

  Følg mig på Linkedin: