En 1-dags workshop for dig, som forbereder, indkalder og afholder møder. Du har et klart mål om at gennemføre møder, som mødedeltagerne oplever som effektive, positive og produktive.

Kender du det, at:

På workshoppen giver vi dig indsigt i, hvordan du tackler din rolle som mødeleder, så du bevist træder ind i dit lederskab med respekt for samtlige deltagere og med det resultat, at ingen vil gå glip af dine møder.

Workshoppen er for dig, som:

Forbereder, indkalder og afholder møder med mange eller få deltagere i en virksomhed. Du ved, at det er vigtigt at inkludere og lytte til andre, men nogen gange er det som om, at I taler forbi hinanden, at I går fra møderne mere frustrerede og med endnu flere uløste ender end da I startede møderne.

Du lærer, at:

Du får:

Pris pr. deltager 3.900 kr.
Alle priser er uden moms.

Din investering inkluderer morgenbuffet fra kl. 8.00, frokost og pauser med forfriskninger.

Det svarer nogenlunde til, hvad du hver dag spilder af penge på dårlige møder, som udspringer af manglende indsigt i hvordan du som mødeleder forbereder, indkalder og gennemfører produktive møder til gavn og glæde for hele virksomheden.

Praktisk information:

Kommer så snart vi har et åbent arrangement

For spørgsmål til workshoppen eller andet er du velkommen til at ringe på mobil 60802293 eller send en mail til lene@tuning8people.dk

P.S. Du kan også bestille workshoppen til din virksomhed.

Bliv kontaktet

  MINE KUNDER SIGER

  Lyder det interessant?

  Kom i gang med din personlige udvikling!

  Kontakt mig i dag, og få hjælp til at komme videre. 

  Jeg er meget aktiv på LinkedIn. Her følger jeg med og deltager i forskellige debatter, kommenterer, laver egne opslag og artikler. Du er velkommen til at linke med mig, være en del af mit LinkedIn netværk og opleve endnu flere af mine personlige referencer.

  Følg mig på Linkedin: