Når du kender dine talenter, bliver det tydeligt hvorfor dagen slæber sig af sted eller hvorfor det føles som en leg at gå på arbejde. Du udfører en times arbejde med en halv times energi og modsat kan en times arbejde dræne dig for 6-9 timers energi med stor chance for fejl. Det er klart, at du føler dig tappet for energi, når du rammer hjemmet sent eftermiddag. Du er ved at vælte over skoene i entréen og i samme nu føler du dig tættere forbundet til din sofa end til din familie.

Få indsigt i hvorfor talenter på langt sigt overtrumfer erfaring og hvilke betydning det har for den daglige performance på arbejdspladsen.

5 års erfaring kan være godt, men er det 5 års kontinuerlig udvikling eller taler vi 1 års erfaring, der er gentaget 5 gange?

Naturligvis er erfaring en vigtig faktor, der skal tages med i betragtningen især når det drejer sig om specialisterfaring, men det er ikke alt og det er slet ikke sikkert, at det er afgørende for succes på langt sigt.

Kom og få inspiration til at sætte talenterne i spil og blive klogere på dit ”sweetspot”.

Det starter med dig og dit engagement og derfor er du inviteret til at deltage aktivt i workshoppen.

Forvent en knivskarp, underholdende og indsigtsfuld underviser med direkte og klare holdninger.

Bliv kontaktet

  MINE KUNDER SIGER

  Lyder det interessant?

  Kom i gang med din personlige udvikling!

  Kontakt mig i dag, og få hjælp til at komme videre. 

  Jeg er meget aktiv på LinkedIn. Her følger jeg med og deltager i forskellige debatter, kommenterer, laver egne opslag og artikler. Du er velkommen til at linke med mig, være en del af mit LinkedIn netværk og opleve endnu flere af mine personlige referencer.

  Følg mig på Linkedin: