Foredraget giver dig indsigt i, hvordan du beroliger kritikeren, får planlæggeren sat i gang og slipper drømmeren fri. Du bliver præsenteret for Disneys kreativitetsstrategi og får indsigt i hjernens vigtigste funktion. Kom til et knivskarpt, underholdende og indsigtsfuldt foredrag, som helt sikkert vil provokere dig. Forhåbentlig vil du også gå fra foredraget klogere på hvorfor nogle bare gør præcis som det passer dem og andre holder sig tilbage og er noget mere afventende.

Vi kan alle drømme:

På vores vej til at blive voksen lukkede vi ned for drømmeren og erstattede den med fornuft. At drømme svarer til, at du sætter en retning med mening i dit liv hen mod alt det, du gerne vil. Uden mening dikterer andre dig din retning, og ofte ikke den retning du vil. Når du ikke kender din mening og retning, fratager du dig glæden ved at inspirere andre.
Én ting er sikkert, du vil finde ud af, at noget spænder ben for dig og det du gerne vil.

Det starter med dig og dit engagement, og derfor vil vi også invitere dig til at deltage aktivt i foredraget.

For spørgsmål til workshoppen eller andet er du velkommen til at ringe på mobil 60802293 eller send en mail til lene@tuning8people.dk

P.S. Du kan også bestille foredraget til din virksomhed.

Bliv kontaktet

  MINE KUNDER SIGER

  Lyder det interessant?

  Kom i gang med din personlige udvikling!

  Kontakt mig i dag, og få hjælp til at komme videre. 

  Jeg er meget aktiv på LinkedIn. Her følger jeg med og deltager i forskellige debatter, kommenterer, laver egne opslag og artikler. Du er velkommen til at linke med mig, være en del af mit LinkedIn netværk og opleve endnu flere af mine personlige referencer.

  Følg mig på Linkedin: