Er du projektleder, er det ikke nok at udøve projektledelse. Du skal udøve projektlederskab. Projektledere som lykkes nu og fremover udøver projektlederskab.

Kom og få værktøjer til dit projektlederskab. Workshoppen er for dig som er leder såvel som projektleder, har dit eget eller flere teams, er afdelingsleder eller har personaleledelse i dagligdagen.

Workshoppen er tidligere holdt hos IDA i 2018 og op til flere gange i 2019 med flere på venteliste og en score på mellem 8,6-8,8.

Udpluk af udtalelser:

Lene lærte os alle de vigtige og nye aspekter om at sætte fokus på medarbejderne og deres behov for at have det sjovt og derved yde optimalt. Det er godt, at vi deltagere modtager en kopi af hendes præsentation. Derved kan vi netop repetere hendes logiske pointer om at ændre vores kommunikation i en mere fornuftig og resultatgivende retning fremover.

Foredragsholderen var mega inspirerende og dygtig.

God energi. Gode pointer.
En fin og velstruktureret gennemgang – der var en god balance mellem præsentation, spørgsmål og praktik.
Eksempler for de forskellige budskaber gav mig den effekt at jeg bedre kan huske “budskabet”
Rigtig fin introduktion til projektlederskab og godt lagt vægt på hvilke fokus punkter man skal have som leder. Virkelig god energi.
Godt tema og god oplægsholder.

Du befinder dig i en verden, hvor presset for at nå i mål er et konstant kapløb med daglige afbrydelser, uforudsete forandringer og skærpede forventninger fra ledelsen om at imødekomme stramme tidsplaner. Et arbejdspres som tager dig længere og længere væk fra dagligdagen og projektdeltagerne. Du står tilbage i et vakuum, hvor alle står alene, selvom alle gerne vil løfte sammen.

De projektledere som lykkes nu og i fremtiden udøver derfor projektlederskab

Når du træder ind i projektlederskabet skaber du et projektteam med gensidig tillid, som arbejder sammen. Det skyldes, at du har værktøjerne til at udvikle fundamentet for fællesskabsfølelsen. På den måde føler ingen sig alene, men som et sammentømret team, hvor resultatet af det gode samarbejde og den gode kommunikation kan aflæses i en stigende produktivitet.

Det starter med dig og dit engagement og derfor er du inviteret til at deltage aktivt i workshoppen.

Forvent en knivskarp, underholdende og indsigtsfuld underviser med direkte og klare holdninger.

Bliv kontaktet

  MINE KUNDER SIGER

  Lyder det interessant?

  Kom i gang med din personlige udvikling!

  Kontakt mig i dag, og få hjælp til at komme videre. 

  Jeg er meget aktiv på LinkedIn. Her følger jeg med og deltager i forskellige debatter, kommenterer, laver egne opslag og artikler. Du er velkommen til at linke med mig, være en del af mit LinkedIn netværk og opleve endnu flere af mine personlige referencer.

  Følg mig på Linkedin: