Et 2-timers foredrag for dig, som ønsker at forstå og få indsigt i, hvordan vi ved at arbejde bevidst med vores tilstand bliver opmærksom på vores ubevidste tilstand og dermed styrker vores personlige lederskab i privatlivet som på arbejdsmarkedet.

Kom til et knivskarpt, underholdende og indsigtsfuldt foredrag hvor du aldrig vil glemme at alting starter med en følelse/tanke, som motiverer vores handling eller får os til at lade være med at handle.

Foredraget er for dig, som:

Ønsker at arbejde endnu mere bevidst med din kommunikation og opnå ekstraordinære resultater mundtligt som skriftligt. Det kan være ved præsentationer, medarbejdersamtaler, interviews og når du ønsker at fænge andre med dine budskaber.

Du er en del af et team og trives generelt godt i din hverdag, men nogen gange er det som om, at budskabet slet ikke går ind. Det kan skyldes, at du udstråler noget helt andet end det, der reelt kommer ud af din pen eller mund. Vi hjælper dig med at stille skarpt på din underbevidsthed.

Viden om hjernen er nøglen til udvikling

I nogle tilfælde løber vore følelser af med os og vi reagerer ukontrolleret med mindre, vi tager et bevidst valg om, hvordan vi ønsker at agere.

Vi udforsker hjernens snørklede kroge for at finde svar på, hvem vi er som mennesker, og hvordan vi med den indsigt kan løfte vores lederskab til nye højder.

Vi gennemgår hvordan vores hjerne fungerer bevidst og ubevidst og udforsker det hurtige og langsomme system 1+2.

Du lærer, at:

Du får:

Det starter med dig og dit engagement, og derfor vil vi også invitere dig til at deltage aktivt i foredraget.
P.S. Du kan også bestille foredraget til din virksomhed.

Bliv kontaktet

MINE KUNDER SIGER

Lyder det interessant?

Kom i gang med din personlige udvikling!

Kontakt mig i dag, og få hjælp til at komme videre. 

Jeg er meget aktiv på LinkedIn. Her følger jeg med og deltager i forskellige debatter, kommenterer, laver egne opslag og artikler. Du er velkommen til at linke med mig, være en del af mit LinkedIn netværk og opleve endnu flere af mine personlige referencer.

Følg mig på Linkedin: