Halv-dagsworkshop for dig, som gerne vil have ny og veldokumenteret inspiration til at skrive ansøgninger, så du får langt større gennemslagskraft med at komme til jobsamtalen.

Din deltagelse på workshoppen garanterer ikke, at du kommer til jobsamtalen. Derimod er du garanteret en erfaren underviser, som vil dele ude af sin viden samt tips og tricks, der har fået mange andre gennem nåleøjet og direkte ind til jobsamtalen.

Du ved, at når du træner så bliver du dygtig – det er også derfor du er/var god til dit job. Hvor meget træning har du i at beskrive alle dine fortræffeligheder fagligt og personligt? Hvor ofte står du i den situation? Hvor mange velmenende råd har du fået, som du ikke kan bruge til noget som helst?

Du vil derudover opleve at blive klædt på til at stå stærkt i dig selv. Du går fra workshoppen med en følelse af øget selvværd og selvtillid, så du står stærkt i dig selv og stråler med alt det du repræsenterer. Når du holder op med at stråle i dit eget lys kan ingen se dig – og hvordan skal du så blive inviteret ind til jobsamtalen? Det får du med, for din underviser er blandt kunder kendt for at være en energibooster, som sparker dig kærligt udover rampen.

Workshoppen er blevet til på baggrund af hvor stor en udfordring det kan være pludselig fra den ene dag til den anden at stå foran at skulle skrive ansøgning alene og uden mulighed for at læne sig op af en professionel ekspert med erfaring og ekspertise indenfor karriereskift.

Kender du det, at:

Workshoppen er for dig som er på udkig efter det næste job enten som ledig/in-between-jobs allerede har et job og planlægger at skifte eller dig, som har skrevet en del ansøgninger, men som endnu ikke er kommet gennem nåleøjet til jobsamtalen.

Du lærer:

Du får:

Medbring:

Kontakt mig i kontaktformularen for at høre mere. Kan du samle et hold på min. seks deltagere afholder jeg med glæde workshoppen for jer.  

Det starter med dig og dit engagement og derfor er du inviteret til at deltage aktivt i workshoppen.

Forvent en knivskarp, underholdende og indsigtsfuld underviser med direkte og klare holdninger. 

Bliv kontaktet

  MINE KUNDER SIGER

  Lyder det interessant?

  Kom i gang med din personlige udvikling!

  Kontakt mig i dag, og få hjælp til at komme videre. 

  Jeg er meget aktiv på LinkedIn. Her følger jeg med og deltager i forskellige debatter, kommenterer, laver egne opslag og artikler. Du er velkommen til at linke med mig, være en del af mit LinkedIn netværk og opleve endnu flere af mine personlige referencer.

  Følg mig på Linkedin: