Hvorfor er der et 8-tal i logoet?

Hvad skulle virksomheden hedde? Da jeg i 2013 sagde JA TAK til at tage turen i rutsjebanen som selvstændig, besluttede jeg mig for at tage alle universets kræfter i brug.

Jeg gjorde noget fuldstændig vanvittigt. Min sunde fornuftigt protesterede og mente, at jeg var en komplet idiot.

Jeg kontaktede en numerolog for at finde det helt rigtige navn til virksomheden. Numerologen gav mig besked på at finde to navne med bestemte værdier (hvert enkelt bogstav og tal har en talværdi) og modtog også tre specifikke datoer i 2013 for den officielle navneregistrering.

Efterhånden var jeg helt desperat. Min grafiker var godt sur på mig og syntes, at jeg ødelagde hele kreativitetsprocessen ved at låse mig fast på nogle ligegyldige numre. “Drop HOKUS POKUS og find et navn du kan lide.” Jeg nægtede, hvis jeg ikke fulgte numerologens anvisninger og det hele gik ad helvede til, så ville jeg aldrig tilgive mig selv.

Min mand er ingeniør og for at han ikke skulle tro, at nu rablede det virkelig for mig, undlod jeg at fortælle ham om numerologen, så da jeg med min blok og kuglepen bad ham om at hjælpe mig og han foreslog Tuning People og jeg udbrød, JA og ÅH NEJ der mangler et 8-tal og han undrende spurgte, øh 8-tal og jeg irriteret hvislede, ”Det gør der bare”, lignede han et stort spørgsmålstegn.

Ingen tvivl om at min mand og min grafiker syntes, at jeg var rablende. Dem om det, for jeg havde fundet navnet med det stående uendelighedstegn og min grafiker havde skabt et logo, som var intet mindre end genialt.

Og sådan blev navnet Tuning8 People til med officiel stiftelse af virksomheden den 5. november 2013.

Så nu kender du historien om 8-tallet.

De bedste hilsner Lene

MINE KUNDER SIGER

Lyder det interessant?

Kom i gang med din personlige udvikling!

Kontakt mig i dag, og få hjælp til at komme videre. 

Jeg er meget aktiv på LinkedIn. Her følger jeg med og deltager i forskellige debatter, kommenterer, laver egne opslag og artikler. Du er velkommen til at linke med mig, være en del af mit LinkedIn netværk og opleve endnu flere af mine personlige referencer.

Følg mig på Linkedin: