Byd konflikten velkommen

Til min store glæde i går morges var forsiden af Berlingske prydede med overskriften ”Større profit med kvinder i ledelsen”. Det viser en undersøgelse fra Den Internationale Valutafond (IMF), som har analyseret  to millioner virksomheder i Europa.
Stor var min begejstring med nedenstående udtalelse fra Sheela Søgaard, direktør i arkitektfirmaet Bjarke Ingels Group.

”Når en beslutning skal træffes, handler det om – på den behagelige måde – at have så meget konflikt som muligt, fordi konflikt avler overvejelse af mange aspekter. Og hvis mangfoldigheden skal fungere, så aftvinger det også respekt for det anderledes. Kompromiset bliver ofte den rigtige, gode løsning”. 

Det går godt i tråd med den undersøgelse Google præsenterede her for nylig, hvor det viste sig at de teams i virksomheden, som performede bedst, var dem hvor teammedlemmerne havde tillid til hinanden.

Læs hele posten her

MINE KUNDER SIGER

Lyder det interessant?

Kom i gang med din personlige udvikling!

Kontakt mig i dag, og få hjælp til at komme videre. 

Jeg er meget aktiv på LinkedIn. Her følger jeg med og deltager i forskellige debatter, kommenterer, laver egne opslag og artikler. Du er velkommen til at linke med mig, være en del af mit LinkedIn netværk og opleve endnu flere af mine personlige referencer.

Følg mig på Linkedin: