Charmerende provokatører

Det er definitivt slut med at nikke anerkendende til hinandens synspunkter rundt om mødebordet. Drage et lettelsens suk. Vi er enige. Gå hver til sit og komme videre med dagens opgaver.

Hvis enighed er din dagsorden, så vil jeg anbefale dig at invitere de charmerende provokatører ind. De vil vende op og ned på dagligdagen i din organisation. De vil udfordre dig og være dybt belastende. De vil være ihærdige og vedholdende efter at løfte din organisation ind i fremtiden med ledelse, digitalisering, daglig drift etc.

Landets største advokatfirma Bech-Bruun har indført lige løn for alle partnere og afskaffet bonus. Konsulentbureauerne Accenture og Deloitte afskaffede i 2015 definitivt MUS samtaler for samtlige af deres medarbejdere. Hos DFDS må man nu gå på arbejde i cowboybukser efter et helt nyt team af digitale medarbejdere er rykket ind. Flere svenske It-virksomheder blandt andet Filimundus og Braths har indført seks timers arbejdsuge med fuld løn og oplever samme produktivitet som hidtil.

Læs klummen her

MINE KUNDER SIGER

Lyder det interessant?

Kom i gang med din personlige udvikling!

Kontakt mig i dag, og få hjælp til at komme videre. 

Jeg er meget aktiv på LinkedIn. Her følger jeg med og deltager i forskellige debatter, kommenterer, laver egne opslag og artikler. Du er velkommen til at linke med mig, være en del af mit LinkedIn netværk og opleve endnu flere af mine personlige referencer.

Følg mig på Linkedin: