Den virkelige virkelighed

Arbejdsmarkedet er i konstant forandring og tendensen er, at det kun går en vej, hastigt fremad med flere og hyppige forandringer i jagten på at skabe organisationer med øget vækst og bundlinje. De medarbejdere og ledere, som er forandringsparate og kan tilpasse sig hurtigt er i høj kurs, for når nye tiltag skyller ind over os, er det forventet, at vi skal se muligheder fremfor forhindringer.

Hvad nu hvis vi ikke er i stand til at se muligheder af den simple grund, at vi som mennesker er bange for den fremtid vi ikke kan forudsige?

Så nytter det ikke, at lederne garanterer, at ingen vil miste deres job ved den nye sammenlægning, når organisationen outsourcer eller når der bliver indført endnu et nyt IT system eller nye arbejdsprocedure, som vil vende op og ned på vores dagligdag.

Læs bloggen her

MINE KUNDER SIGER

Lyder det interessant?

Kom i gang med din personlige udvikling!

Kontakt mig i dag, og få hjælp til at komme videre. 

Jeg er meget aktiv på LinkedIn. Her følger jeg med og deltager i forskellige debatter, kommenterer, laver egne opslag og artikler. Du er velkommen til at linke med mig, være en del af mit LinkedIn netværk og opleve endnu flere af mine personlige referencer.

Følg mig på Linkedin: