Det nye sort talentudvikling

Talentudvikling har længe været kendt i sportens verden, som det at spotte et talent og udvikle det ved at dyrke talentet. Glem janteloven, du skal tro, du er noget, eller som Torsten Laen håndboldspiller hos KIF Kolding København siger ”Du skal turde. Du skal være ligeglad med hvad andre tænker om dig”.

Talentudvikling sniger sig ind på de bonede gulve i topledelsen, hvor man har taget begrebet til sig som, strategisk talentudvikling.

Det interessante er, at det slet ikke handler om dyrkning af et specifikt talent, men om at udvikle hele organisationen med det formål, at de ansatte føler passion i det, de laver, at de er engagerede og føler, at de er en vigtig og kompetent ressource, at de kan se, at de er en del af et højere formål. Den tanke kan jeg godt lide.

Læs bloggen her

MINE KUNDER SIGER

Lyder det interessant?

Kom i gang med din personlige udvikling!

Kontakt mig i dag, og få hjælp til at komme videre. 

Jeg er meget aktiv på LinkedIn. Her følger jeg med og deltager i forskellige debatter, kommenterer, laver egne opslag og artikler. Du er velkommen til at linke med mig, være en del af mit LinkedIn netværk og opleve endnu flere af mine personlige referencer.

Følg mig på Linkedin: