Det siger man da ikke højt

Det var med ondt i maven, at jeg i torsdags publicerede ny hjemmeside. Jeg var så tilfreds med resultatet, at jeg tænkte ”Kan jeg nu leve op til alt det, vi skriver og hvad synes folk”. Grunden til, at jeg lavede ny hjemmeside, var fordi, vi ikke kunne præsentere alle vores produkter på den gamle. Hvor stor værdi er der i en forretning, hvis du ikke kan se produkterne, læse indholdet og virkningen. Det skal være overskueligt, så du hurtigt kan danne dig et overblik, om det er noget for dig og hvis ikke, så kan du hurtigt komme ud igen.

Alt det synes jeg, at vi har opnået med den nye hjemmeside og derfor er det også så skræmmende, for tænk nu hvis ingen kommer ind, enten fordi de ikke kan finde os eller fordi de ikke bryder sig om det, vi har. Det er dybt skræmmende, for så

Læs hele posten her

MINE KUNDER SIGER

Lyder det interessant?

Kom i gang med din personlige udvikling!

Kontakt mig i dag, og få hjælp til at komme videre. 

Jeg er meget aktiv på LinkedIn. Her følger jeg med og deltager i forskellige debatter, kommenterer, laver egne opslag og artikler. Du er velkommen til at linke med mig, være en del af mit LinkedIn netværk og opleve endnu flere af mine personlige referencer.

Følg mig på Linkedin: