Du bliver, om det går op eller ned

Jeg blev selvstændig på en vision om at skabe stærke fællesskaber, hvor folk passer på hinanden. Det skyldes, at jeg er overbevist om, at når vi er flere om at løfte opgaven, så får vi langt mere ud af vores indsats på arbejdspladsen.

Jeg tror på, at vi alle længes efter at høre til i flokken, hvor vi får lov at udfolde os, som dem vi er med gensidig tillid. Jeg tror på, at når du passer på dig selv, passer på andre og lader andre passe på dig, så skaber vi sammen den platform, hvor vi kan læne os op ad hinanden, om det går godt eller skidt.

På et tidspunkt havde jeg et job som salgschef med ansvar for forhandlerne i Europa. Filteret mellem kunde og leverandør er temmelig gennemsigtigt, fordi forhandlerne står direkte på mål for de fejl og mangler leverandøren leverer.

For mange distributører er relationen baseret på flere års samarbejde, på trods af, at de ikke er helt tilfredse. Spurgte jeg forhandlerne om, hvorfor de fortsat var med os, så fik jeg som oftest, at så slemt var det jo heller ikke, og så brokkede de videre, lige på nær den tyrkiske og spanske forhandler, som sagde:

Læs hele posten her

Vores kunder siger

Lyder det interessant?

Kom i gang med din udvikling!

Kontakt mig i dag, og få hjælp til at komme videre.