Du kan ikke samarbejde

Virksomhederne investerer millioner i ny teknologi, men glemmer de mennesker, som skal trække investeringen hjem igen.

Som én tidligere kunde siger:

– Mit ledelsesteam og jeg fik virkelig åbnet øjnene op for gruppedynamikken og de udfordringer heri. Vi har altid været gode til at investere i ny teknologi og nye maskiner – men selve organisationen og medarbejderne bag det, havde vi mere eller mindre glemt.

Intet på denne jord er skabt af et menneske alene, men derimod vores evne til at samarbejde og udveksle idéer med mennesker, vi ofte ikke kender på tværs af faglighed.

Læs klummen her

MINE KUNDER SIGER

Lyder det interessant?

Kom i gang med din personlige udvikling!

Kontakt mig i dag, og få hjælp til at komme videre. 

Jeg er meget aktiv på LinkedIn. Her følger jeg med og deltager i forskellige debatter, kommenterer, laver egne opslag og artikler. Du er velkommen til at linke med mig, være en del af mit LinkedIn netværk og opleve endnu flere af mine personlige referencer.

Følg mig på Linkedin: