Er arbejdsglæde at hade storrum og hylde fordybelse i egen silo?

Her for nylig faldt jeg over en noget ældre og fortsat højaktuel blog af Poul-Henning Kamp, Syg i hovedet og stolt af det. Bloggen handlede om den stigende tendens til at diagnosticere en mindre gruppe af overvejende drenge som autister. I bloggen slår Poul-Henning Kamp fast at, ingeniører bør indlede en kampagne mod storrumskontorer, følelsesporno HR og rundkredspædagogik med ret at lukke døren til deres kontorer og fordybe sig.

De fleste jeg kender, foretrækker eget kontor eller etablering af projektrum fremfor storrumskontorer. Jeg hader storrum, og nej, jeg er ikke ingeniør. Jeg vil have mit eget kontor, hvor jeg kan fordybe mig, når jeg har brug for det. Jeg foretrækker en lukket dør, når jeg f.eks. ringer op til kunder og/eller leverandører. Jeg føler mig intimideret, når andre kan høre, hvad jeg siger i en telefon, og jeg bryder mig slet ikke om følelsen af at være overvåget eller være til offentlig skue.

Læs bloggen her

MINE KUNDER SIGER

Lyder det interessant?

Kom i gang med din personlige udvikling!

Kontakt mig i dag, og få hjælp til at komme videre. 

Jeg er meget aktiv på LinkedIn. Her følger jeg med og deltager i forskellige debatter, kommenterer, laver egne opslag og artikler. Du er velkommen til at linke med mig, være en del af mit LinkedIn netværk og opleve endnu flere af mine personlige referencer.

Følg mig på Linkedin: