Faren i at være overambitiøs

Der findes virksomheder, hvor vi helst skal gå rundt og se alvorlige ud hele dagen. Oplever vi en enkelt, som størstedelen af dagen er glad, i godt humør og griner, så trænger vedkommende vist til udfordringer. Kender du det?

På et tidspunkt sagde en tidligere kollega til mig, at jeg ikke skulle være så overambitiøs. ”Kan du ikke bare slappe af og tage det roligt”. Jeg kiggede på ham og fattede slet ikke, at han kunne tage det så roligt. Vi var ansat til at skabe resultater, ikke til at tage det roligt.

På det tidspunkt kom jeg udelukkende på arbejde for at skabe resultater og have det sjovt. Jeg havde også en idé om, at vi alle sammen skulle være glade, når vi mødte ind og hvis jeg mente, at nogen ikke så helt glade ud, så var kommentaren ”Lad dog være at hænge med mulen – smil dog – det hjælper.”

Når jeg kigger tilbage…..

Læs hele klummen her

MINE KUNDER SIGER

Lyder det interessant?

Kom i gang med din personlige udvikling!

Kontakt mig i dag, og få hjælp til at komme videre. 

Jeg er meget aktiv på LinkedIn. Her følger jeg med og deltager i forskellige debatter, kommenterer, laver egne opslag og artikler. Du er velkommen til at linke med mig, være en del af mit LinkedIn netværk og opleve endnu flere af mine personlige referencer.

Følg mig på Linkedin: