Foredrag med glimt i øjet og sans for det crazy

Tirsdag den 12/5-16 holdt vi foredraget ”Kender du typen”. Kort fortalt giver foredraget indsigt i, hvorfor nogle typer kræver mere opmærksomhed, at dit budskab bliver opfattet forskelligt og at nogle er svære at kommunikere med end andre.
25 morgenfriske erhvervsfolk var mødt op på Scandic Eremitage i Kgs. Lyngby og vi er både glade og stolte over, at de sagde, at de blev inspirerede og klogere på sig selv, alle de andre og fik indsigt i hvordan de kan styrke samarbejdet.

Læs hele posten her

MINE KUNDER SIGER

Lyder det interessant?

Kom i gang med din personlige udvikling!

Kontakt mig i dag, og få hjælp til at komme videre. 

Jeg er meget aktiv på LinkedIn. Her følger jeg med og deltager i forskellige debatter, kommenterer, laver egne opslag og artikler. Du er velkommen til at linke med mig, være en del af mit LinkedIn netværk og opleve endnu flere af mine personlige referencer.

Følg mig på Linkedin: