Giv ingeniørerne ansvar, og de vil blomstre

Invester i medarbejderne og hjælp dem med at udfolde deres potentiale – så vinder virksomheden! Det er budskabet fra Electronic Supplys nye klummeskribent.

Holdningerne er klare og ordene mange. Straks Lene Fischermann begynder at fortælle om ledelse, udvikling af teams og medarbejdere står det klart, at hun har et budskab: Lederne skal klædes bedre på for at sikre den dialog, tillid og mangfoldighed, der skaber de ekstra resultater, som elektronikbranchen alt for ofte går glip af. Tips til at udnytte potentialet begunstiger hun Electronic Supplys læsere med i sine klummer.

Læs interviewet her

MINE KUNDER SIGER

Lyder det interessant?

Kom i gang med din personlige udvikling!

Kontakt mig i dag, og få hjælp til at komme videre. 

Jeg er meget aktiv på LinkedIn. Her følger jeg med og deltager i forskellige debatter, kommenterer, laver egne opslag og artikler. Du er velkommen til at linke med mig, være en del af mit LinkedIn netværk og opleve endnu flere af mine personlige referencer.

Følg mig på Linkedin: