Gransk dit indre barn og boost din karriere

Hvis du læste min seneste blog og ikke gider læse mere om, hvordan børnegranskninger kan booste din karriere, så må jeg lige advare dig, for her kommer en til.

Jeg tror, at alle børn vælger strategier, som hjælper dem med at komme igennem deres barndom. Strategier, som viser børns råstyrke. Der ligger så meget visdom gemt i os som børn, dengang livet kaldte nysgerrigt på os, og vi var uden skyld, skam og frygt.

På baggrund af min fortælling håber jeg, at du bliver inspireret til at granske dit indre barn.

  • Hvad ser du, at du altid har længtes efter?
  • Hvordan har du integreret det i dit liv i dag?
  • Hvordan kan du skrue op for det, så du nærer dig selv?
  • Hvordan gør det dig i stand til at nære andre?
  • Hvordan vil det booste din karriere?

Læs bloggen her

MINE KUNDER SIGER

Lyder det interessant?

Kom i gang med din personlige udvikling!

Kontakt mig i dag, og få hjælp til at komme videre. 

Jeg er meget aktiv på LinkedIn. Her følger jeg med og deltager i forskellige debatter, kommenterer, laver egne opslag og artikler. Du er velkommen til at linke med mig, være en del af mit LinkedIn netværk og opleve endnu flere af mine personlige referencer.

Følg mig på Linkedin: