Har du modgang – så kæmp

En lille dejlig solskinshistorie om det, at have haft en masse modgang – kæmpe og blive ved med at kæmpe – og så endelig se, at det er det hele værd – og nej, det handler ikke om mig – jeg kæmper fortsat;)

(Dette er oprindelig en post på min egen FB profil. Feedbacken er så overvældende og mange har sagt, at andre også kan bruge den, så derfor vælger jeg at lægge den ud her og håber den også her vil inspirere).

Vores yngste datter har haft det svært rent fagligt, så svært, at hun først lærte at læse i 4. klasse. Når man ikke kan læse, er det dybt udfordrende at lære alt det andet faglige, som er en del af skolen.

Læs hele posten her

MINE KUNDER SIGER

Lyder det interessant?

Kom i gang med din personlige udvikling!

Kontakt mig i dag, og få hjælp til at komme videre. 

Jeg er meget aktiv på LinkedIn. Her følger jeg med og deltager i forskellige debatter, kommenterer, laver egne opslag og artikler. Du er velkommen til at linke med mig, være en del af mit LinkedIn netværk og opleve endnu flere af mine personlige referencer.

Følg mig på Linkedin: