Helvedes befriende lister – anden del

I dette blogindlæg får du anden del af to eksempler på ledere, som fik et helt nyt og befriende forhold til deres lister – måske du kan genkende dig selv i et eller begge eksempler og bruge det fremadrettet i din hverdag.

Du kan læse første del her

Jeg coachede en leder, som fandt det interessant, at når han var sammen med kolleger, venner og familie, så var det en smal sag, at få lavet alt hvad der stod på listen enten alene eller sammen med andre. Han synes det var sjovt at lave alt på listen og blev den tom, så fandt han på noget nyt.

Modsat når han var alene, så skrev han fortsat listerne, men han kunne ikke tage sig sammen til at lave nogen af tingene. Ofte tog han sig selv i at lave forskellige overspringshandlinger, som f.eks. at ligge henslængt på sofaen og se en Disney film. Det hjalp så lidt for efterhånden havde han så dårlig samvittighed, at han fik lavet én eller to af tingene på listen helt uden glæde, men som en sur pligt.

Læs hele anden del af bloggen her

MINE KUNDER SIGER

Lyder det interessant?

Kom i gang med din personlige udvikling!

Kontakt mig i dag, og få hjælp til at komme videre. 

Jeg er meget aktiv på LinkedIn. Her følger jeg med og deltager i forskellige debatter, kommenterer, laver egne opslag og artikler. Du er velkommen til at linke med mig, være en del af mit LinkedIn netværk og opleve endnu flere af mine personlige referencer.

Følg mig på Linkedin: