Helvedes befriende lister – første del

Der er noget forunderligt over de her lange lister, som hober sig op, dræner og giver dårlig samvittighed, når de nu skulle være en hjælp til overskud i en travl hverdag.

Jeg præsenterer dig for to eksempler på ledere, som fik et helt nyt og befriende forhold til deres lister – måske du kan genkende dig selv i et eller begge eksempler og bruge det fremadrettet i din hverdag.

På et tidspunkt coachede jeg en gruppe ledere, som alle sad i topledelsen. De havde alle en tyk sort notesbog, som de havde med sig overalt. Det var ligesom blevet en del af deres uniform, som repræsenterede, at de var en del af topflokken, strukturerede og havde styr på deres opgaver.

Jeg fik engang lov at se i een af dem.

Læs bloggen her

MINE KUNDER SIGER

Lyder det interessant?

Kom i gang med din personlige udvikling!

Kontakt mig i dag, og få hjælp til at komme videre. 

Jeg er meget aktiv på LinkedIn. Her følger jeg med og deltager i forskellige debatter, kommenterer, laver egne opslag og artikler. Du er velkommen til at linke med mig, være en del af mit LinkedIn netværk og opleve endnu flere af mine personlige referencer.

Følg mig på Linkedin: