Hvad ved du egentlig

Kender du det? Irritationen over en kollegas adfærd. De fleste af os gør intet, så frustrationen vokser og forplanter sig ud til dårligt arbejdsmiljø.

HOLD OP – man kan gå galt af hinanden, når man ikke kommunikerer. Kender du det, at vi mærker en irritation, fordi vi konstant er i kontakt med kolleger på godt og ondt, som har en adfærd, som generer os? Tilsyneladende gør de fleste af os intet. Vi bygger en irritation op, som forplanter sig ud til dårligt arbejdsmiljø og trivsel. Vi undgår hinanden, bagtaler, laver alliancer og opdigter fortællinger, som vi tror er fakta.

Et lille frø af indestængt irritation kan være kimen til mange konflikter, som vi kunne være foruden, hvis vi da bare fik munden på gled og fortalte, hvad der generede os ved en specifik adfærd.

Det er slet ikke så svært, når vi bevidst træner at tale ud fra, hvad vi oplever og hvordan det påvirker os. Jeg kalder det kraftfuld kommunikation og den gode nyhed er, at det kan læres af alle.

Læs klummen her

MINE KUNDER SIGER

Lyder det interessant?

Kom i gang med din personlige udvikling!

Kontakt mig i dag, og få hjælp til at komme videre. 

Jeg er meget aktiv på LinkedIn. Her følger jeg med og deltager i forskellige debatter, kommenterer, laver egne opslag og artikler. Du er velkommen til at linke med mig, være en del af mit LinkedIn netværk og opleve endnu flere af mine personlige referencer.

Følg mig på Linkedin: