Hvad vi kan lære af Lukas Graham

Lukas Graham skal være far på nok det mest ubelejlige tidspunkt på toppen af sin karriere. Han har på ganske kort tid indtaget hele verden, som én af verdens mest populære sangere med sange i top 5 listen på den amerikanske Bilboard 200. Det gør ham også til den første dansker nogensinde, som indtager listen.

Til september skal Lukas Graham være far og har besluttet sig for at sætte karrieren i bero for at hellige sig familielivet.

Lukas Graham har på blot ganske få måneder vist os hvad frie sjæle kan opnå ved at følge de spor, som ligger lige foran os. Vi er så privilegeret, at vi lever i den del af verden, hvor vi har en hel pallette af valgmuligheder.

Alligevel vælger de fleste af os det sikre, det trygge og det velkendte, fordi vi frygter alt det som kan gå galt. Men hvad nu hvis det ikke går galt. Hvad nu hvis det var det helt rigtige at gøre. Hvad nu hvis det førte dig ned af veje, som du aldrig ville have gået og her mødte nye mennesker og oplevelser, som ville berige dig, åbne op for helt nye indsigter og muligheder, som du aldrig havde forestillet dig.

Læs hele posten her

MINE KUNDER SIGER

Lyder det interessant?

Kom i gang med din personlige udvikling!

Kontakt mig i dag, og få hjælp til at komme videre. 

Jeg er meget aktiv på LinkedIn. Her følger jeg med og deltager i forskellige debatter, kommenterer, laver egne opslag og artikler. Du er velkommen til at linke med mig, være en del af mit LinkedIn netværk og opleve endnu flere af mine personlige referencer.

Følg mig på Linkedin: