Hvem er du?

Vi er ikke sat i verden for at være alene. Intet på denne jord skabt af mennesker, er skabt af et menneske alene. Måske én af os fik en god idé, men at føre den ud i verden helt alene, det har ingen af os gjort, måske lige med undtagelse af flinteøksen, men mon ikke også den er blevet forfinet af flere end én person gennem sin udvikling.

Vi kan ikke komme udenom, at vi gør hvad vi kan for at føle os accepteret og godt tilpas i en gruppe. Det er helt naturligt for som udgangspunkt, er vi flokdyr og det gælder os alle børn som voksne. Når vi føler os som en del af en gruppe, er vi generelt tilfredse og livet føles let, ubesværet og smertefrit.

Læs bloggen her

MINE KUNDER SIGER

Lyder det interessant?

Kom i gang med din personlige udvikling!

Kontakt mig i dag, og få hjælp til at komme videre. 

Jeg er meget aktiv på LinkedIn. Her følger jeg med og deltager i forskellige debatter, kommenterer, laver egne opslag og artikler. Du er velkommen til at linke med mig, være en del af mit LinkedIn netværk og opleve endnu flere af mine personlige referencer.

Følg mig på Linkedin: