Hvem tager du på ferie med

Jo mere indsigt vi har i hinanden som rejsefæller, jo større er sandsynligheden for, at vi får en god rejse sammen.

Sommerferien er lige om hjørnet og jeg glæder mig som et lille barn til at slippe hverdagen og puste ud i vores nye hus. Min familie og jeg har været på en længere rejse, hvor vi for 1,5 år siden besluttede os for at bygge nyt og sælge det gamle hus.

Det har været en rejse på godt og ondt, hvor vi undervejs har skulle tage en hel masse praktiske beslutninger både i forhold til køb, salg, flytninger og de virkelige opslidende, når byggeriet ikke lige skred frem som vi forventede.

Undervejs har vi som familie med to store piger boet i to sommerhuse. Stort set alle vores ting var opmagasineret i de første tre måneder indtil vi flyttede til det næste lille sommerhus. Her hentede vi det mest nødvendige, for det var et ikke møbleret sommerhus. Det var en glædelig lettelse at finde ud af, hvor lidt vi havde brug for og hvordan vi som familie kom tættere på hinanden. Vi havde taget en fælles beslutning om at indrette os og tage hensyn til hver enkelt på 65 kvadratmeter.

Læs klummen her

MINE KUNDER SIGER

Lyder det interessant?

Kom i gang med din personlige udvikling!

Kontakt mig i dag, og få hjælp til at komme videre. 

Jeg er meget aktiv på LinkedIn. Her følger jeg med og deltager i forskellige debatter, kommenterer, laver egne opslag og artikler. Du er velkommen til at linke med mig, være en del af mit LinkedIn netværk og opleve endnu flere af mine personlige referencer.

Følg mig på Linkedin: