Hvordan skal vi lege?

En dag i sommerferien indledte min ældste datter Caroline på 19 år vores samtale med at fortælle mig, at hun savnede at lege.

Caroline og hendes søster Isabel, som nu er 17 år legede altid. De legede skole, købmand, mor og far og børn. De legede indenfor med deres køkken, små stole og borde, bamser, dukker, de tegnede, lavede perler og udenfor var det på gynger, sandkasse og rundt omkring i haven eller en tur ned til legepladsen.

Før de gik i gang med at lege, satte de helt ubevidst reglerne på plads, om hvad de skulle hedde og hvilke rolle de hver især havde.

Læs bloggen her

MINE KUNDER SIGER

Lyder det interessant?

Kom i gang med din personlige udvikling!

Kontakt mig i dag, og få hjælp til at komme videre. 

Jeg er meget aktiv på LinkedIn. Her følger jeg med og deltager i forskellige debatter, kommenterer, laver egne opslag og artikler. Du er velkommen til at linke med mig, være en del af mit LinkedIn netværk og opleve endnu flere af mine personlige referencer.

Følg mig på Linkedin: