Ingen skal fortælle mig, hvad jeg skal mene

Sagde formanden til mig, efter vi tidligere på året havde haft en samtale, hvor det viste sig, at ikke alle vores holdninger stemte overens. Jeg var til samtale om at træde ind i bestyrelsen. Baggrunden var, at nogle af de andre bestyrelsesmedlemmer mente, at min erfaring med at udvikle teams, personlig udvikling og kommunikation ville være et godt aktiv til organisationens udvikling.

Jeg oplever som oftest en stor velvillighed fra lederne om at skabe forandringer i afdelingen eller i organisationen. De ved godt, at der kan skrues op for effektiviteten, at der kan være bedre sammenhold, at folk generelt kan tale pænere til hinanden og undgå konflikter, og at det påvirker omsætning og bundlinje.

Der hvor kæden hopper af, er når lederne finder ud af, at det ikke bare handler om at fikse alle de andre, så de makker ret og gør som lederne ønsker. For tænk nu om det handlede om ledernes ledelsesstil, og at der var flere muligheder og løsninger end blot den ene, som lederne udstikker?

Læs bloggen her

MINE KUNDER SIGER

Lyder det interessant?

Kom i gang med din personlige udvikling!

Kontakt mig i dag, og få hjælp til at komme videre. 

Jeg er meget aktiv på LinkedIn. Her følger jeg med og deltager i forskellige debatter, kommenterer, laver egne opslag og artikler. Du er velkommen til at linke med mig, være en del af mit LinkedIn netværk og opleve endnu flere af mine personlige referencer.

Følg mig på Linkedin: