Jeg sætter X ved feedback kultur i Danmark

I går fulgte jeg den sidste valgdyst mellem Helle Thorning-Schmidt og Lars Løkke Rasmussen. Udover, at de gennem samtlige dyster har kridtet banen op med hinandens uenigheder, hørte jeg Lars anerkende Helle ”For en formidabel flot indsats i forhold til at sikre sammenhæng i det danske samfund, så der ikke kom nogen overreaktion frem” i forbindelse med terrorangrebet i februar.

Feedback, som bliver givet med en intention om at udvikle og ville det bedste for et andet menneske er en uvurderlig gave, for dig som kan tage imod, hvis du er i stand til at tage imod.

Samtidig oplever jeg, at det er et af de mest givende og udviklende redskaber, fordi det så enkelt, direkte og kraftfuldt.

Læs bloggen her

MINE KUNDER SIGER

Lyder det interessant?

Kom i gang med din personlige udvikling!

Kontakt mig i dag, og få hjælp til at komme videre. 

Jeg er meget aktiv på LinkedIn. Her følger jeg med og deltager i forskellige debatter, kommenterer, laver egne opslag og artikler. Du er velkommen til at linke med mig, være en del af mit LinkedIn netværk og opleve endnu flere af mine personlige referencer.

Følg mig på Linkedin: