Ledelse på højt plan – lyt, se og lær

Stort tillykke til @May Bjerre Eiby, stifter og leder af omsorgshjemmet Dagmarsminde i Græsted, som har den overbevisning, at vi kan gøre det langt bedre på demensområdet med respekt for hvert enkelt menneske.

Der er læring til erhvervslivet og os andre i denne livsbekræftende video, hvor det handler om at give mennesker meningsfuldhed, at føle sig som en del af fællesskabet med omsorg, opmærksomhed og evnen til at sætte pris på hver enkelt med gensidig tillid og et smil på læben krydret med fin humor.

Læs hele posten her

MINE KUNDER SIGER

Lyder det interessant?

Kom i gang med din personlige udvikling!

Kontakt mig i dag, og få hjælp til at komme videre. 

Jeg er meget aktiv på LinkedIn. Her følger jeg med og deltager i forskellige debatter, kommenterer, laver egne opslag og artikler. Du er velkommen til at linke med mig, være en del af mit LinkedIn netværk og opleve endnu flere af mine personlige referencer.

Følg mig på Linkedin: