Misforståelser om ledelse

Det holder ikke at behandle andre, som du selv vil behandles. I hvert fald ikke i ledelse.

Størstedelen af ledere i den vestlige verden er assertive typer. Det er mennesker, som har en evne til at tage hurtige beslutninger uden at ryste på hænderne. Viser det sig, at de ikke har taget de rigtige beslutninger, så ændrer de kurs og tager en ny.

Fejlagtigt tror en stor del af de assertive ledere, at alle deres medarbejdere har samme indstilling og bliver motiveret af selv at sætte retning og have stor indflydelse på egne opgaver. Mange medarbejdere bliver utrygge, når der er for mange valg og muligheder. Den type af medarbejdere har brug for klare retningslinjer og trygge rammer.

Jeg er sat her for at tjene dig

Det lyder muligvis ikke så flatterende i vores selvhævdende verden, at en stor del af arbejdsstyrken føler, at de er sat på jorden for at tjene andre. I bund og grund er det dejlige mennesker….

Læse hele klummen her

MINE KUNDER SIGER

Lyder det interessant?

Kom i gang med din personlige udvikling!

Kontakt mig i dag, og få hjælp til at komme videre. 

Jeg er meget aktiv på LinkedIn. Her følger jeg med og deltager i forskellige debatter, kommenterer, laver egne opslag og artikler. Du er velkommen til at linke med mig, være en del af mit LinkedIn netværk og opleve endnu flere af mine personlige referencer.

Følg mig på Linkedin: