Når blikket bliver fraværende

Kender du det, at det kan være svært, at få forandringer igennem?

Direktøren, jeg talte med forleden, kender det. Han har udfordringer hver dag. ”Nogle mennesker vil ikke forandring, og så er det jo svært”. Det kan jeg godt sætte mig ind, når jeg kigger på verden gennem hans virkelighed.

Vores virkelighed er inde i os selv – fejlagtigt tror vi, at vores virkelighed er den samme som de andres virkelighed.

Forandringsvillighed ses ofte i topledelsen. De bruger mange dage, uger eller måneder hvor de diskuterer nye tiltag for virksomheden. Som led i processen trækker de sig tilbage til et fredfyldt sted med lækker mad og god forplejning. Et velfortjent afbræk fra den travle hverdag ryster dem godt sammen og de føler, at de er kommet tættere på hinanden som et fasttømret team. Det har været en spændende og udviklende proces.

Læs klummen her

MINE KUNDER SIGER

Lyder det interessant?

Kom i gang med din personlige udvikling!

Kontakt mig i dag, og få hjælp til at komme videre. 

Jeg er meget aktiv på LinkedIn. Her følger jeg med og deltager i forskellige debatter, kommenterer, laver egne opslag og artikler. Du er velkommen til at linke med mig, være en del af mit LinkedIn netværk og opleve endnu flere af mine personlige referencer.

Følg mig på Linkedin: