Når netværk virker – sådan for alvor virker

Her for nylig dukkede en af mine gamle bekendte op til et foredrag jeg holdt. Jeg var super glad for at hun tog sig tid til at komme forbi. Efter foredraget fik vi os  lige en privat snak – du ved om hvordan det går og alt det her, når man ikke har set hinanden i lang tid.

Da jeg så, at hun var tilmeldt var jeg lige inde og lure på hende. Jeg må ærlig indrømme, at jeg var lidt forvirret over hendes profil på LinkedIn. For mig så det ud som om, at hun var tilknyttet to forskellige virksomheder, og jeg tænkte, at hun var blevet selvstændig eller havde to deltidsjob.

Læs hele posten her

MINE KUNDER SIGER

Lyder det interessant?

Kom i gang med din personlige udvikling!

Kontakt mig i dag, og få hjælp til at komme videre. 

Jeg er meget aktiv på LinkedIn. Her følger jeg med og deltager i forskellige debatter, kommenterer, laver egne opslag og artikler. Du er velkommen til at linke med mig, være en del af mit LinkedIn netværk og opleve endnu flere af mine personlige referencer.

Følg mig på Linkedin: