Ordet ROBUST sælger bare bedre

“Jeg kom sådan til at tænke på dig, da jeg læste den her” blev mailen indledt med.

‘Den her’ var artiklen ”Arbejdsgivere efterspørger robusthed” fra ugebrevet A4.

Og mailen fortsatte:

Skal det virkelig til at være moderne? At man som arbejdsgiver ikke længere skal bidrage til arbejdsmiljø og glæde? Og efterfølgende bare kan byde medarbejderne alt muligt? Vi søgte en robust medarbejder og du sagde du kunne…

Måske man bare skulle lytte til Howard Thurman?

Don’t worry about what the world needs. Ask what makes you come alive and do that. Because what the world needs are people who have come alive.

Det er en underlig verden vi lever i, hvis vi overhovedet lever eller måske vi bare overlever. På den ene side taler vi om et ledelsesmæssigt paradigmeskift hvor de store konsulentbureauer som Accenture og Deloitte tidligere i år har proklameret, at de definitivt fjerner MUS for samtlige af deres medarbejdere.

Læs bloggen her

MINE KUNDER SIGER

Lyder det interessant?

Kom i gang med din personlige udvikling!

Kontakt mig i dag, og få hjælp til at komme videre. 

Jeg er meget aktiv på LinkedIn. Her følger jeg med og deltager i forskellige debatter, kommenterer, laver egne opslag og artikler. Du er velkommen til at linke med mig, være en del af mit LinkedIn netværk og opleve endnu flere af mine personlige referencer.

Følg mig på Linkedin: