På socialt dybt vand

I disse sidste dage af året er det helt naturligt, at vi reflekterer over året, der gik og det nye år, som kommer. Hvad gik godt og hvad gik mindre godt? Hvad kunne vi tænke os af nye tiltag til næste år? Hvad skal der til for at komme i mål med de tiltag?

Jeg vil gerne inspirere dig til, at du i 2016 beslutter dig for at kaste dig ud på socialt dybt vand. Vi kommer ikke udenom, at vi lever i en social verden, hvor det at kommunikere, involvere, samarbejde og socialisere sig er vores kraftcenter for i hvor høj grad, vi får succes som mennesker og teams såvel i den virkelige som i den virtuelle verden.

Der bliver holdt øje med dig. Er du et bidragende menneske, så høster du point. Går du udelukkende efter vinding for egen skyld uden hensyn til andre, så kan det godt være, at du er rig i en periode, men du er bestemt ikke vellidt og på sigt måske heller ikke en type, som andre vil arbejde for eller sammen med.

Læs bloggen her

MINE KUNDER SIGER

Lyder det interessant?

Kom i gang med din personlige udvikling!

Kontakt mig i dag, og få hjælp til at komme videre. 

Jeg er meget aktiv på LinkedIn. Her følger jeg med og deltager i forskellige debatter, kommenterer, laver egne opslag og artikler. Du er velkommen til at linke med mig, være en del af mit LinkedIn netværk og opleve endnu flere af mine personlige referencer.

Følg mig på Linkedin: