Sådan får du din drøm til at gå i opfyldelse – del 2

I dette blogindlæg følger jeg op på det forrige, hvor jeg fortalte om de tre persontyper drømmeren, realisten og kritikeren.

Som sagt er alle typer lige gode og absolut vigtige i en arbejdsproces. Ifølge den kognitive psykologi bliver det interessant, når du bevidst begynder at træne dem allesammen hver for sig.

Jo mere du træner, jo bedre bliver du. Højst sandsynligt mestrer du allerede een eller muligvis to af dem ret så godt. Det kan skyldes, at du hele livet igennem ubevidst har trænet dem, fordi de gjorde dig trygge, banede vejen for din opvækst, din skolegang og din karriere, men muligvis ikke ad den vej, du i bund og grund ønskede.

Måske du er hamrende god til at drømme, men du fører aldrig dine drømme ud i livet. Du er kendt som spradebassen, som sætter alt i gang, men hvad, der sker jo aldrig noget, eller måske er du så heldig, at du har andre til at føre det ud i livet for dig.

Læs bloggen her

MINE KUNDER SIGER

Lyder det interessant?

Kom i gang med din personlige udvikling!

Kontakt mig i dag, og få hjælp til at komme videre. 

Jeg er meget aktiv på LinkedIn. Her følger jeg med og deltager i forskellige debatter, kommenterer, laver egne opslag og artikler. Du er velkommen til at linke med mig, være en del af mit LinkedIn netværk og opleve endnu flere af mine personlige referencer.

Følg mig på Linkedin: