Sådan får du din drøm til at gå i opfyldelse

Kender du det, at du sidder og tænker over, hvordan det ville være at gøre noget, som ligger langt væk fra det, du normalt foretager dig eller oplever?

Du drømmer måske om at gennemføre et konstruktivt og givende møde med klare retningslinjer og mindre snak, at få innovation og kreativitet ind i hverdagen, som måske er druknet i strukturer og stive arbejdsformer, eller søge dig et nyt job, løbe maraton, lære at surfe, springe i faldskærm, en rundrejse for hele familien til Californien eller noget helt andet.

Mens du sidder der og drømmer, er du sikkert hurtig på aftrækkeren til at fortælle dig selv, at det alligevel ikke kan lade sig gøre, så bare glem det. Det er besværligt, tidskrævende, og er der overhovedet økonomi til det? Du udvisker de gode ideer og fortsætter i den sædvanlige trummerum, og helt ærligt – det går da meget godt. Du har snart fri, og inden du ser dig om, så er det fredag og lang weekend.

Men hvorfor stoppe der?

Læs bloggen her

MINE KUNDER SIGER

Lyder det interessant?

Kom i gang med din personlige udvikling!

Kontakt mig i dag, og få hjælp til at komme videre. 

Jeg er meget aktiv på LinkedIn. Her følger jeg med og deltager i forskellige debatter, kommenterer, laver egne opslag og artikler. Du er velkommen til at linke med mig, være en del af mit LinkedIn netværk og opleve endnu flere af mine personlige referencer.

Følg mig på Linkedin: