Skråt målinger og tal med dine medarbejdere

Sidste år, var jeg i dialog med en international virksomhed indenfor organisationsudvikling. De ville gerne have mig med som partner til at starte en afdeling op i Danmark. De var i gang med at udvikle en beregningsmodel til at måle effektiviteten af et udviklingsforløb.

Ikke dårligt tænkte jeg, så kunne jeg en gang for alle lukke munden på de skeptiske ledere, som altid spurgte om effekten af teamcoaching. Efter flere måneders dialog og kundemøder i Danmark sagde jeg TAK for tilbuddet, men NEJ TAK.

Læs bloggen her

MINE KUNDER SIGER

Lyder det interessant?

Kom i gang med din personlige udvikling!

Kontakt mig i dag, og få hjælp til at komme videre. 

Jeg er meget aktiv på LinkedIn. Her følger jeg med og deltager i forskellige debatter, kommenterer, laver egne opslag og artikler. Du er velkommen til at linke med mig, være en del af mit LinkedIn netværk og opleve endnu flere af mine personlige referencer.

Følg mig på Linkedin: